Rossz szemmel néznétek ha a lányotok barátja heti 3 este a ti ételetekből vacsorázna?
Nem örülnék, ha heti 3x minden egyes héten egy "idegenhez" kéne alkalmazkodni, és még az esti fürdést, megérdemelt pihenést, vagy ezt/azt/amazt sem lehetne zavartalanul csinálni, mert van ott még valaki. Ráadásul annyira neveletlen, hogy elvonul a szobába, és behordatja magának az ennivalót. A lány is elég érdekes, ha ezt normálisnak tartja.
Teljesen mindegy, hogy használ e a srác vizet, ez így, ebben a formában szörnyen illetlen.
Még egy tizenévestől is az lenne, de egy 20-as pártól már ultra gáz.
Miért kene a fürdést meg hasonlókat egy olyan emberhez igazítani, aki csak a szobában ül? :D
Saját tapasztalatot tudok írni.
Jelenleg heti 5 nap nálunk eszik a barátom. Itt is "lakik" hétköznap. Ő fizet havi 20ezret szüleimnek, így rendben vannak. Ha épp olyan van, mi is bent kajálunk a szobámban, közben megnézünk egy részt valami jó sorozatból. Nem ennyiből áll a kapcsolatunk, nem értem miért lenne gond. Ha úgy jön ki, akkor az étkezőben eszünk szüleimmel, de ha épp csak ketten vacsizunk, nem értem miért nem tökmindegy hogy hol tesszük.
Ha én vagyok a barátomnál, akkor mindig bent eszünk a szobában. Náluk egyáltalán nem szokás a konyhában enni, nincs is annyi hely.
A Szüleim pedig egy forintot se fogadnak el tőlem, én pl ezért nem adok a közösbe.
Szóval, ha nem terhelne meg anyagilag, akkor természetesen nem zavarna. Viszont jól esne, ha elmososgatna néha.
Es mi lenne, ha megismerned, es nem lenne idegen?
Anyámban fel se merult, hogy a párom idegen lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!