Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rossz szemmel néznétek ha a...

Rossz szemmel néznétek ha a lányotok barátja heti 3 este a ti ételetekből vacsorázna?

Figyelt kérdés
Nem szokott ott aludni, nem használ vizet, csak bemennek a lány szobájába, visz be neki vacsorát, meg magának is, és együtt esznek, aztán tv-znek. Ti ennek az ételmennyiségnek az árát számonkérnétek a lányotokon? A lány viszont nem szokott a barátjához menni, mert nem jó a viszonya a szüleivel, szóval elég egyoldalú a dolog. A gyerekek mindketten dolgozó huszonévesek amúgy. Ha eddig nem kértetek/fogadtatok el semmilyen közösbe adandó pénzt tőle, akkor emiatt változna a véleményetek?
2015. aug. 25. 18:07
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
42%

Nem örülnék, ha heti 3x minden egyes héten egy "idegenhez" kéne alkalmazkodni, és még az esti fürdést, megérdemelt pihenést, vagy ezt/azt/amazt sem lehetne zavartalanul csinálni, mert van ott még valaki. Ráadásul annyira neveletlen, hogy elvonul a szobába, és behordatja magának az ennivalót. A lány is elég érdekes, ha ezt normálisnak tartja.

Teljesen mindegy, hogy használ e a srác vizet, ez így, ebben a formában szörnyen illetlen.

Még egy tizenévestől is az lenne, de egy 20-as pártól már ultra gáz.

2015. aug. 25. 19:33
 22/53 anonim ***** válasza:
45%
Hát öhm, ez elég összetett dolog, és sok mindentől függ. Pl. a fiú hol lakik? Mire megy el az a pénz, amit ő keres? Nem kérném vissza a pénzt, hiszen az sokkal fontosabb, hogy szereti a lányom, de legalább hozhatna néha sütit, vagy alapanyagokat, mint pl. liszt, cukor, tej vagy tojás, vagy megkérdezhetné néha, hogy segítsen-e a házimunkában/főzni, ha elmennek valahova, hogy fizessen-e. Gondolom a vacsora nem lehet valami nagy cucc: szendvics, virsli vagy rántotta, szóval az nem olyan vészes, de nem szívesen csinálnék belőle rendszert, vagy ha mégis, akkor néha szálljon bele az árába. Meg ez amúgy attól is függ, hogy anyagilag, hogy állunk.
2015. aug. 25. 19:54
 23/53 anonim ***** válasza:
71%

Miért kene a fürdést meg hasonlókat egy olyan emberhez igazítani, aki csak a szobában ül? :D

Saját tapasztalatot tudok írni.

Jelenleg heti 5 nap nálunk eszik a barátom. Itt is "lakik" hétköznap. Ő fizet havi 20ezret szüleimnek, így rendben vannak. Ha épp olyan van, mi is bent kajálunk a szobámban, közben megnézünk egy részt valami jó sorozatból. Nem ennyiből áll a kapcsolatunk, nem értem miért lenne gond. Ha úgy jön ki, akkor az étkezőben eszünk szüleimmel, de ha épp csak ketten vacsizunk, nem értem miért nem tökmindegy hogy hol tesszük.

Ha én vagyok a barátomnál, akkor mindig bent eszünk a szobában. Náluk egyáltalán nem szokás a konyhában enni, nincs is annyi hely.

A Szüleim pedig egy forintot se fogadnak el tőlem, én pl ezért nem adok a közösbe.

Szóval, ha nem terhelne meg anyagilag, akkor természetesen nem zavarna. Viszont jól esne, ha elmososgatna néha.

2015. aug. 25. 20:01
 24/53 anonim ***** válasza:
49%
Mondjuk azért, utolsó, mert lehet hogy én egy felorat szeretek feküdni a kádban utána meg hálóingben mászkálni. Egy idegen mellett csak nem kellene. Vegyenek ki közösen albérletet, menjenek hotelbe, oldják meg,
2015. aug. 25. 20:04
 25/53 anonim ***** válasza:
39%
És a szobában ülő barát mit lát abból hogy te fürdesz, vagy hogy hálóingben vagy? Nem értem. Még ha meztelenül akarnál mászkálni azt mondom értem a problémádat, de most egy hálóingbe mi izé van, ha meglát, amíg felhúzza a cipőjét és hazamegy? :D Azt sem, hogy te komolyan képes lennél azt mondani a lányodnak, hogy ne hozza ide a barátját, hanem menjenek hotelbe? Mintha valami tiltott kapcsolat lenne...
2015. aug. 25. 20:21
 26/53 anonim ***** válasza:
58%
A huszonéves dolgozó, az ellátásához hozzá nem jarulo, otthon lakó lanyomat és az ugyanilyen barátját? Simán küldeném hotelbe. Vagy meginkabb albérletbe. Miután te nem szülő vagy, hanem ugyanilyen gyerek, mint a kérdésben szereplő, nem látod át a problémát. Én az én lakásomban nem ohajtok idegent heti háromszor
2015. aug. 25. 20:28
 27/53 anonim ***** válasza:
23%

Es mi lenne, ha megismerned, es nem lenne idegen?

Anyámban fel se merult, hogy a párom idegen lenne...

2015. aug. 25. 20:58
 28/53 anonim ***** válasza:
36%
Igen, a lányod barátja azért elég durva ha számodra idegen. És mint ahogy a kérdező is írta, eddig nem fogadott el az anyuka pénzt a közösbe.
2015. aug. 25. 21:02
 29/53 anonim ***** válasza:
33%
#26: Lehet, hogy az "idegen" lesz az unkáid apja.
2015. aug. 25. 21:02
 30/53 anonim ***** válasza:
67%
Lehet,hogy az unokái apja lesz,de nem biztos,hogy szeretné ha hálóingbe látná.Ehhez mindig idegen lesz,és ebben nincs semmi furcsa.
2015. aug. 25. 22:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!