Kiderült hogy van egy 2 éves kislányom, de az anya azzal jön hogy nem láthatom, és itt a baj hogy ő nem ad meg neki semmit ami egy gyereknek kell, kidobja este a hidegben az udvarra, veri, nem eszik rendesen, mit tehetnék?
Tudnam minek lettem lepontozva... Tök normális választ adtam a kérdésre (ami sajnos egyáltalán nem biztos hogy kamu, ugyanis nekem ez a szakmám).
Hármas voltam.
Időpont ma 09:30
Drága. Ez a kérdés egyértelműen kamu.
Ha a nő prostituált, akkor a kórházban amikor megszületett a gyerek, már el is vették volna a gyámügyi hivatal dolgozói. Arról nem is beszélve, hogy a védőnőnek rendszeresen ki kell mennie a picit látogatni, és ilyen körülményeket látva ami le van írva, már rég intézkedtek volna.
Azt meg nekem senki ne mondja, hogy egy apuka aki megtudja, hogy a gyereke anyja prosti, verik, iszonyú körülményke között él a kislány, az ide ír ki kérdést, hogy jaj mit tegyen, ahelyett, hogy rendőrséggel, gyámüggyel együtt rohanna a házhoz, és elvinné a gyereket. Ha ő az apa, akkor joga van a gyereket magához venni.
Nem kell ám minden kérdést igaznak hinni, főleg ezt.
Kizártnak tartom, hogy a védőnő ne figyelt volna fel erre, van gyerekem, de hetente legalább egyszer összefutok a védőnővel (utca-bolt, stb.) van szeme látja milyen ruhában van a gyerek, mennyire tiszta stb...
Ha van egy lányod, akkor viszont szerintem menj be az illetékes védőnőhöz, gyámügyhöz és vázold fel pártatlanul a dolgot. Az "azt hallottam" nem tárgyilagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!