Ha nem jön meg a menstruációm rendesen, benne van a pakliba, hogy anya se lehetek majd? 14/L
Nem jön meg rendesen, egy-egy pici csepp, vagy épp a WC papír, egy kicsikét véres, de nincs 1 hétig, sőt ki sem jön, csak ha wc papírral megtörölközöm.
Volt kb 10 napig egyfolytába 3 Januárban, azóta megint szinte semmi nincs, csak alig egy-egy kisfolt.
Nagyon félek a nőgyógyászhoz,de szeretnék majd egy pici babát ha meglesz hozzá a párom, és az életkorom.
Igazságtalannak tartom,hogy aki rendesen gondolkozik fiatal, neki lehet nem lehet babája, aki meg dug össze vissza, az teherbe is esik:(
Félek...:(
14L
Agusztusba lesz egy éve, hogy megjött a menszim, de azóta 2.szer volt, olyan, hogy tényleg rendesen folyt. Egyszer 10 napig, legelőször meg 3 napig
ebbe most volt minden, de nem tudok gondolkozni rendesen.
'egyfolytába 3 Januárban'
Egyfolytába, csak 3 hónapja volt, Január végén
'Nagyon félek a nőgyógyászhoz'
Nagyon félek a nőgyógyászTÓl.
Bocsánat
Igen, erről beszélni is szeretnék anyummal,nem szeretnék bajt:(
Olyan rossz ez, mert félek is tőle, meg hát... :( Szégyenlős is vagyok.
Barátaim persze mondják a kifogásokat, még nem állt be, még ez még az, de ez már nem normális.
Normális fejlett tinilány vagyok, nem vagyok dagadt úgy, hogy a okozhatná, kicsi poci van, de ennek nem sok köze lehet hozzá, mert aki nagyon dagi neki is normálisan be van állva.
:( Nem tudom mi a baj
: D Köszönöm:)
Igen tudom, most mártényleg el kell mennem, mert valamiért nem jön meg:)
Majd valamelyik nap:)
Először is nyugi. 14 éves vagy. Még be sem állt rendesen, ezen nem kell csodálkozni. Több évbe is telik, mire szép rendszeres lesz.
Teljesen felesleges 14 évesen azon aggódni, hogy nem lehet babád.
Ha 16-18 éves korodig nem rendeződik, akkor orvoshoz kell fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!