Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lassan egy hete késik a...

Lassan egy hete késik a menstruációm, mitől?

Figyelt kérdés

Eléggé kusza a történet! De mindenekelőtt előrebocsájtom, hogy gumival védekezünk, és nem volt semmi baj!

Két hónapg szedtem fogamzásgátlót, de azt két hónapja abbahagytam, mert sok bajt okozott. Rá az első menstruációm, kb.hat hétre jött meg! Most várom a második megjövetelét, de már most majdnem egy hetet késett. A mellbimbóim érzékenyek, de mást nem érzek. Kb. két hete volt egy elég durva influenzám lázzal. Egyik nap olyan rosszul lettem, hogy sürgősségire kerültem, mert még a háziorvos sem tudta mi lehet a baj! Hirtelen nagyon erős hányinger kapott el, szédültem, kivert a víz, kiszáradt a szám, bizseregtek a kezeim, és nem tudtam őket mozgatni. Ha lefeküdtem csak akkor lettem jól. A sürgősségin vettek vért, és baktérium fertőzést mutattak ki. De nem hinném, hogy az lehetett a baj, mert azt már korábban is kimutatták, csak a dokim nem kezelte. Na mindegy bonyolult. Szóval kaptam antibiotikumot, amit egy hétig kellett szednem! Rá vagy két hétre igen erős fehér folyás lépett fel, aztán meg hüvelygomba tünetei, amit kezelek.

Szerintetek a menzesz késését befolyásolhatja mind a fogamzásgátló abbahagyása, a betegség és az antibiotikum?A fog-gátlóról hallottam, hogy legalább három hónap kell, hogy utána helyreálljon. Ha tudtok, mondjatok valami okosat! Köszi!

2012. ápr. 5. 09:20
 1/2 Lollyta válasza:
Mind az antibiotikumok szedése mind a fogamzásgátló befolyásolja a menstruációt, a fogamzásgátlóról tudni kell hogy hormonok vannak benne és sose tudni hogy az adott szervezetre milyen hatással lesz mind a használat elkezdése mind a befejezése.Az antibiotikumok szintén hatással vannak rá felboríthatják.Szerintem a hüvelygomba kezelését haggyd abba egy időre mert egyáltalán nem biztos hogy arról van szó!Ha viszont a tüneteid a következő egy hónapban is fennálnak mindenképp fordulj nőgyógyászhoz!
2012. ápr. 11. 18:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Már bejelentkeztem jövőhétre nőgyógyászhoz! A folyás az elmúlt, de érzem, hogy még mindig nem tökéletes! Még mindig nem jött meg már lassan két hete! Csináltam két tesztet is, mindegyik negatív! Szóval most várok, hogy megjöjjön! Mást nem tehetek!
2012. ápr. 12. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!