Miért késik a menstruációm ha nem vagyok terhes?
Már majdnem 10 éve hogy menstruálok.
Most különösen ideges vagyok mert a mellfájdalom mindig jelentkezett előtte de most elmaradt. Fogyókúrázom de nem drasztikusan majdnem 2 hónap alatt dobtam le 6-7 kilót nem tudom hogy ez befolyásolhatja e mondjuk.
Terhességi tesztet vettem a menstruációm késésének 4. napján ami negatív lett, most tartok ott hogy 6 napja késik fájdogál a hasam és mindig úgy érzem és azt hiszem megjött pedig ez csak a fehér folyás...
Még arra gondoltam várok 3-4 napot megismételem a tesztet és ha akkor is negatív felkeresek egy orvost...
Régebben is előfordult már hogy késett de akkor majd beleszakadtam a mellfeszülésbe akkor is negatív volt a teszt így tudtam hogy bármelyik pillanatban megjöhet.
Most nagyon stresszes vagyok egész nap csak ezen rágom magam szinte aludni sem tudok.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!