Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet barnás folyásom...

Mitől lehet barnás folyásom egy héttel a menstruációm előtt?

Figyelt kérdés
Kb. 2 napja barnás folyásom van, nem sok, épp hogy csak pár csepp jön ki. Jövő hétfőn kellene, hogy megjőjjön. A nőgyógyászomnál hétfőn voltam fogamzásgátló tablettát kiíratni, akkor mondtam is ezt neki, de egyelőre nem vizsgál ki, mert két héttel ez előtt voltam kivizsgáláson és minden rendben van. Ezért most nem is kezdtem el szedni a tablettát, mert mondta, hogy ez nem rendes menstruáció, ezért várjam meg, míg megjön jövő héten, vagy az ezt követő mensest.
2012. ápr. 4. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:
A barnás folyás általában hormonproblémára utal. Alacsony progeszteronra például.
2012. ápr. 10. 14:54
 2/4 A kérdező kommentje:
És ez pontosan mit jelent? Ez valami komolyabb problémára utal?
2012. ápr. 10. 15:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Ma van harmadik napja, hogy késik a menstruációm.
2012. ápr. 12. 14:28
 4/4 anonim válasza:
Nekem is ugyanez van. Általában 2.3 napig ez és utána erős vérzés. Nekem is most jelentkezett utoljára akkoriban volt ilyen amikor először megjött. Nekem azt mondják, amíg nincs komolyabb baj addig ez így rendben van. Viszont volt már hogy 2 menses között csak 2 hét volt, volt amikor 5 hét. Mondjuk így elsőre a te eseted sokkal komolyabbnak tűnik.
2012. ápr. 12. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!