Rossz szemmel néznétek ha a lányotok barátja heti 3 este a ti ételetekből vacsorázna?
Figyelt kérdés
Nem szokott ott aludni, nem használ vizet, csak bemennek a lány szobájába, visz be neki vacsorát, meg magának is, és együtt esznek, aztán tv-znek. Ti ennek az ételmennyiségnek az árát számonkérnétek a lányotokon? A lány viszont nem szokott a barátjához menni, mert nem jó a viszonya a szüleivel, szóval elég egyoldalú a dolog. A gyerekek mindketten dolgozó huszonévesek amúgy. Ha eddig nem kértetek/fogadtatok el semmilyen közösbe adandó pénzt tőle, akkor emiatt változna a véleményetek?2015. aug. 25. 18:07
1/53 anonim válasza:
Komolyan, az ilyen szülőket sohasem értettem..Normális a srác?Tiszteli, szereti a lányodat?Ha igen, kit érdekel, hogy mennyit zabál nálatok, húgyagyú. -.-
2/53 anonim válasza:
Kezdem ott, ha dolgozik, miért nem ad haza pénzt? A másik az, hogy ez megterhelő-e neked anyagilag? Ha az utóbbi kérdésre a válasz igen, akkor mindenképp szólj a lányodnak, de ha nem, akkor szerintem ha eddig nem kértél tőle, akkor ezután se tedd.
3/53 anonim válasza:
első, a káromkodás áradat közben elgondolkodtál esetleg azon hogy talán a lány tette fel kérdést? Egyébként meg sok mindentől függ. Mennyire állunk jól anyagilag, tehát nem más családtag elől eszi-e az ételt, segít-e nekünk ha kérjük, esetleg hoz-e ezt-azt, amivel hozzájárul az étkeztetéséhez.
4/53 anonim válasza:
Durva, hogy ilyesmi megfordul bárki fejében. Egyébként 20 éves, komoly párkapcsolatban élő lányként számomra elég fura, hogy huszonévesek párkapcsolata olyan, hogy bezárkóznak a lány szobájába, és ott vacsoráznak. Ha a párom itt van, vagy én nála, akkor mi az étkezőasztalnál eszünk, a többiekkel.
5/53 anonim válasza:
"nem használ vizet"
elképzelem ahogy lesben állsz a konyhában és vársz, hogy kimenjen a srác egy pohár vízért
8/53 anonim válasza:
Nehezen tudom elképzelni, hogy huszonéves korban ennyi a párkapcsolat: heti 3x közös vacsi a tévé előtt. Pláne ha a lánynak külön szobája van, a fiúhoz pedig nem mennek...
Amúgy annyiban zavarna a dolog, hogy ha főtt kaja van, legalább tudjam előre, hogy számíthatok-e a vendégre. Ha valakinek azért nem jut, mert pl. 3 főre főztem, de betoppan a negyedik (a barát), akkor gond lehet. Nyilván két szendvics vagy egy tányér étel heti 3x nem vág földhöz.
9/53 anonim válasza:
meg az sem mindegy hogy a srác elvárja-e a kosztoltatást, vagy a lány önkényesen kínálgatja. Valamint az se mindegy, hogy a lány mennyit ad a közösbe.
10/53 anonim válasza:
Ha a lány ad haza pénzt, akkor eszembe nem jutna. Ha a fiú vendégségbe jár lányhoz rendszeresen, akkor illene családdal együtt enni. Nem néznék rossz szemmel és nem követelném a pénzt. De azért elvárnám a párocskától, hogy egy kicsit gondolkozzon el. Mivel dolgoznak, tudják mit jelent a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!