Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gáz ha apám kísér el egy rock...

Gáz ha apám kísér el egy rock koncetre?

Figyelt kérdés
A koncert sajnos messze van, csak gépjárművel közelíthető meg, vagy busszal. És igazából egy olyan városba lesz, ahol még életembe soha nem jártam. A koncerten viszont nem lenne ott, csak levinne, és jönne értem ha vége, mert busz se megy már olyan későn vissza. Nem gáz ez? 14 éves fiú vagyok.

2015. aug. 23. 15:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

Örülj, hogy egyáltalán elenged és elvisz.

Ha busz sem megy, akkor meg hogy jönnél vissza? :)

2015. aug. 23. 15:28
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Nem, nem gáz. Főleg, hogy még csak 14 vagy.
2015. aug. 23. 15:49
 3/11 anonim ***** válasza:
97%
Egyáltalán nem, tök jó fej az apád, hogy elenged, és még a fuvarozást is bevállalja.
2015. aug. 23. 15:52
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
Komolyan ki az isten nézi mivel mész? Rendes apukádtól, hogy vállalja a fuvart.
2015. aug. 23. 16:02
 5/11 anonim ***** válasza:
55%
Kísérjen is el 14 évesen. Inkább, minthogy a b*zik seggbe k*rjanak vagy szervdonor legyél.
2015. aug. 23. 16:04
 6/11 anonim válasza:
94%
Dehogy gáz.. Nem is jártál még azon a helyen, meg busz se megy koncert után. De egyébként se. Milyen koncert amúgy? :)
2015. aug. 23. 16:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Gáz az lenne,ha ezért hagynád ki. Az apád az apád. Meg örüljé, hogy törődik veled! Más meg örülne, ha ilyen apja lenne, plusz valakinek meg semmilyen nincs. Legyél büszke apukádra! Azt jelenti, hogy fontos vagy neki. Mostanában csomó szülő utálja a gyerekét. Becsüld meg, és örülj, hogy jó a kapcsolatotok!
2015. aug. 23. 16:09
 8/11 A kérdező kommentje:
Igazából azért félt, mert anyám nincsen rég óta, és az miatt sokszor kerültem már bajba főleg a suliban a tanárokkal :/
2015. aug. 23. 16:14
 9/11 anonim ***** válasza:
58%

Tök jó, engem 16 évesen kísért el apa, és nagyon örültem neki.

1. egyébként nem tudtam volna hazajönni

2. biztonságban éreztem magam

Apa végig látótávolságon belül maradt, de nem zavaróan közel. Flörtölgettem srácokkal, buliztam, szuper volt a koncert, és is élvezte azért. :)

2015. aug. 23. 16:35
 10/11 anonim válasza:

Szia! Szerintem egyáltalán nem gáz. Én is megyek majd Rock koncertre novemberben és engem is apa kisér el..

Egyébként milyen koncert lesz? :)

15/L

2016. aug. 8. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!