Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A mai fiatalok nagy része...

A mai fiatalok nagy része miért nem akar/képes leválni a szülőkről? Miért nem akar a saját lábára állni mondjuk egy huszonéves?

Figyelt kérdés
2015. aug. 20. 09:37
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

Na àllj! Nem szarabb senki senkitől, egyedül az önàllótlansàgot mondtam.

Az életem meg úgy alakult (részben) ahogy én akartam.18 évesen elmentem dolgozni,béreltem egy lakàst.20 évesen elmentem külföldre dolgozni, és ezt csak azért írom le, mert a legkönnyebb módja a függetlenedésnek az ha külföldre megy valaki.Sőt, most könnyebb, mint 10 évvel ezelőtt, mert nagyobb hangsúlyt fektetnek az angol oktatàsra, ergo jobban beszélik a mai fiatalok (ez 100%)mint amennyire én beszéltem.

De persze aki nem akar önàlló életet élni, teljes mértékben az ő dolga.Leírtam a véleményem, mint ahogy Ti is.

2015. aug. 25. 12:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!