Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 16 évét betöltött fiatal...

16 évét betöltött fiatal ember el jöhet e nyaralni hozzánk? Úgy hgy már máskor el volt engedve, ezt bizonítani tudom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Meg van a levél hogy az anyja elengedte és hogy örül hogy itt a fia. De most az anyja nem akarja elengedni, de ő szabad akaratból el szeretne jönni 5 napra. Úgy hogy bejelenti otthon hogy hová megy mikor jön. Volt már nálunk és jól érezte magát. A probléma az, hogy anyuka "bezsarolta " utánna küldi a rendőröket. Ki is borult a fiú mert szereti a lányomat. És jönne. Mit tegyetek?

#nyaralás #16 éves fiatal
2015. aug. 9. 10:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
51%

"Anyukát kiröhögnék a rendőrségen, ha azt kérné, hogy 16 éves fiát hozzák haza,"

Tévedsz, nagyon is.

2015. aug. 9. 17:50
 22/30 anonim ***** válasza:

Te vagy a lány ugye? Mert a mamád biztos tudná, hogy semmit jelent az, hogy máskor elengedték.

Inkább anuykád beszéljen a másik anyukával, többre mentek vele, mint a gyámhivatal emlegetésével. Különben sem azzal foglalkoznak hogy engedélyeket adjanak ki ide-oda menni akaró kamaszoknak :)

2015. aug. 9. 17:58
 23/30 A kérdező kommentje:
Nem a lány vagyok hanem az anyukája aki végig nézi,hogy a két tini nem eszik , sír és nem mosolyog mert a másik anyuka így döntött.Azért írtam,hogy volt már itt mert akkor még örült is neki a fiú anyja is most nem tudom mi lett vele szerintem féltékeny de eszemben sincsen elédesgetni a gyerekét!! Egyszerűen nyár van és nem tudom meg győzni..
2015. aug. 10. 14:34
 24/30 anonim ***** válasza:

Kérdező, látom, hogy már egy hetes a kérdés, de te semmit se tegyél, mert nem is tudnál... majd a srác fogja magát, és elmegy hozzátok, ha úgy tartja jónak...

#17 "Már az is elgondolkodtató, hogy uszítasz bennünket, a srácot az anyuka ellen!

Nem ellene? A döntése ellen!" - már miért is ne uszítana bárki is az aljassággal vegyített hülyeség ellen? Miért kellene bárkinek is a srác anyja mellé állni, vagy a neki való behódolásra biztatni?

2015. aug. 17. 16:58
 25/30 anonim ***** válasza:

Bennem azért felmerült az a kérdés, hogy ha a fiú 16 és, akkor vajon hány éves lehet a lány? Mert ha 14 alatti, akkor még az is lehet, hogy ez a tiltás oka (ki tudja, mi történt előző alkalommal, ami miatt esetleg az anya meggondolta magát.

De az is lehet, hogy tényleg csak "féltékeny", hogy a fia esetleg jobban érzi ott magát, mint otthon...

2015. aug. 17. 19:35
 26/30 anonim ***** válasza:
Fél, hogy ("el tanulja") eltanulja tőled a helyesírást!
2015. aug. 17. 20:41
 27/30 A kérdező kommentje:
Semmi olyan nem történt előző alkalommal , nyilván figyeltem rájuk.Ennyi eszem van. Féltékeny az anyuka igen , mert jól érzi magát nálunk a fia.De a tiltással csak pont az ellenkezőjét fogjaelérni..
2015. aug. 20. 23:05
 28/30 anonim ***** válasza:

"Féltékeny az anyuka igen , mert jól érzi magát nálunk a fia.De a tiltással csak pont az ellenkezőjét fogjaelérni.."

Na te nem az anyuka vagy, hanem a kislány :)

Ezer más helyen is elárultad magad önkéntelen.

"De a tiltással csak pont az ellenkezőjét fogjaelérni"

Mégis mit? :D

2015. aug. 20. 23:10
 29/30 anonim ***** válasza:

"el volt engedve,"

Inkább tanulj kislány és ne pasizz, kicsi vagy te még ahhoz.

2015. aug. 20. 23:13
 30/30 A kérdező kommentje:
Sok az értetlen ember , hogy nem a lányom írta a kérdést.
2015. aug. 21. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!