Ez normális egy 17 éves lánytól?
Én is gyakran érzem így bár ezt nem merném elmondani anyukámnak. Egyszer lefeküdtem egy nálam 16 évvel idősebb oasival, amint megtudta pszichológushoz küldött.
Most van egy másfél éves kapcsolatom egy 20 éves sráccal akivel nagyon jól megvagyunk de ha tehetném én is azt/tenném amit a lányod.
18/L
Hát tiniként mikor megnéztem a Pretty Woman-t pár napig én is azt gondoltam, milyen klassz lehet prostinak lenni.
De amúgy nem, nem normális.
Egy 17 évesnél sem lehet még elkönyvelni,hogy ilyen lesz vagy olyan lesz felnőttkorára.Azt majd az élet mutatja meg,hogy miként boldogul egyedül,és ha boldogul,akkor ám legyen.Ha nem boldogul egyedül,AKKOR SEM KELL ÉRDEKBŐL(PÉNZÉRT) lenni SENKIVEL!!
Az ő dolga,hogy kivel él nemi életet,hiába 17 éves még csak,de egy 17 évesnek már muszáj hagyni ennyi magánéletet.
Addig kell hagyni,amíg:
1.Nem lesz terhes,tehát védekezik,
2.Nem lesz nemi betegsége,tehát védekezik és fürdik,
3.Tudja,hogy hol a határ,tehát nem fűvelfával fekszik ágyba,hanem azért legyen valami igénye,
4.Legalább tudja a pasi nevét,akivel aznap lefeküdt,
5.Elmondja neked az élete problémáit.
Mert ha ezek bekövetkeznek,vagy ezek közül bármelyik,na onnantól nem kell hagyni,mert onnantól felelőtlen a lányod.Szóval ezekre ha felhívod a figyelmét,és tartja magát ehhez,akkor nem lehet probléma.:)
Az meg,hogy miért nem tud vagy miért nem akar elköteleződni,az legyen az ő dolga,de valami tapasztalat szegénykénél vagy félrecsúszhatott,vagy megelégelte,hogy sok a tanulás,és mellette még kötelezők a randik is.
Nem baj,sőt bár több ilyen határozott,okos,karakán lány lenne! Tiszteletem neki!
38/F
Kedves kérdező!
Szereted te a gyermeked? Szerintem NEM!
Miért lenne neki jó,ha "korban hozzáillő" tizenéves hülye gyerekekkel lenne? Miért lenne jó,ha férjhez menne és egy pokli házasságban sínylődne vagy elváltan 2-3 gyerekkel albérletben? Okos,SAJÁT,felelősségteljes döntést hozott,fogadd el! Később lehet,hogy megváltozik,de addig,hagy élni. Sok anya örülne,ha a lánya ilyen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!