Szerintetek normális ez egy 16 éves lánytól? (kifejtés)
Az unoka tesóm sehová nem akar kimozdulni , igazán nem csúnya lány 174 cm és kb. 56 kg lehet ,okos, vicces, jófej.
Barátnői, ismerősei is vannak,de ő inkább itthon marad csak néha megy el otthonról
Komoly kapcsolata sem volt még szerintem .Én nem a közelükben lakok így én sem tudom motiválni hogy velem jöjjön valahova bulizni. Mit csináljak vele ?
Introvertált lehet, őket jobban lefárasztja a társalgás. Lehet hogy jól el van otthon, olvas, internetezik, tanul, főz, gyakorol valamit pl. rajzol vagy zenél.. Nem feltétlenül baj ha nem egy partyarc.
Ha soha nem mozdulna ki semmire akkor lehetne aggódni.
Lehet o olyan kesonero tipus. Lehet majd kesobb megjon a kedve a bulizashoz,pasizashoz,szerintem meg nem kell eroltetni! 22evesen mar nemtudom meddig akar varni:/ es en egy varosba lakok vele,es meg igy se tudok neki segiteni:/ nemtudom mi lesz a jovojevel:/
De szerintem a te esetedbe probalj vele beszelgetni,hatha kicsit megnyilik,tudasd vele hogy megerted ot es hogy ez is normalis! de szerintem ez majd ugyis kifog alakulni,ha tenlyeg olyan lany,mint amit leirtal rola;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!