Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom 1 napig nem keres az normális? Normális kifejtés
Figyelt kérdés
Szinte minden nap találkozunk pár órára,kivéve két napot,abban a két napban sokszor nem is szokott felhivni,én hülye meg mindig azt várom hogy majd csak felhiv ezért nem hivom!Megemlítettem neki a dolgot és teljesen felháborodott hogy milyen kis dolgokbol csinálok balhét,és hogy nagy dolog hogy 1 napig nem beszélünk!csak én fújom fel?2011. ápr. 18. 18:03
1/9 anonim válasza:
Csak te fújod fel, adj neki több szabadságot, mozgásteret, ne erőszakold rá magadat, mert azzal csak az agyára mész és menekülni fog :)
3/9 anonim válasza:
titkolódzik...betegre röhögtem magam...
4/9 anonim válasza:
Csak te fújod fel, és nem írom le én is, de az első teljesen jól mondja!
7/9 anonim válasza:
ki vagy akadva mert nemhív fel? mi? te meg bszol őt fel hívni. hát gratula.
8/9 anonim válasza:
Ne csinálj belőle problémát. Nagyon sokan vannak, akik nem igénylik, hogy minden nap beszéljenek a párjukkal.
Te még szerencsés vagy, hiszen szinte minden nap látod.
Nekem volt olyan, hogy hetente egyszer láttam és volt hogy napokig nem beszéltünk, olyankor is én kerestem. De a csajnak pl semmi probléma nem volt azzal, hogy ennyire ritkán beszélünk, ő is furcsállta, hogy miért hozom fel a témát és nem is tetszett neki. Én igénylem minden nap a törődést, és úgy látom, te is. A barátod nem ilyen, mégis normális, csak másképp mint te.
9/9 anonim válasza:
Az én barátnőm, akit nagyon szerettem, épp egyi lyen indok miatt szakított velem, mert nem hívtam fel egy vasárnap este. Azóta, ha egy lány elkezd ezen pattogni, mert miért nem hívom, inkább kidobom a f*szba. Kell a sz*rnak a stressz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!