Normális hogy rosszul érzem magam, hogyha a környezetem leszól valamit?
Igazából egy kapcsolatom is ezért ment tönkre. Valamiért rosszul érzem magam, kiakaszt amikor bármi ilyet hallok, vagy bármi ilyet olvasok, hogy szapulják az emberek a többi embert, az országot, egymás ruházatát, a politikát. Pedig nem tudom miért csinálom ezt. Ilyenkor meg akarom védeni a 'sértett felet'.
Mindenhonnan ez folyik mekkora szar minden... Pesszimista mindenki. Lehet, hogy lehetne jobb is, de mégis én konkrétan felhúzom magam az ilyesmin. Mit tudnék ez ellen tenni?
Én is próbálom kerülni, de sajnos majdnem az összes barátnőm is ilyen. Mennek az utcán, röhögnek az embereken, szinte minden nap előjön valami ilyen utálkozós téma, hogy jajj a zsidók, a cigányok a mittudoménkik milyenek, meg milyen rossz minden itt Magyarországon.
A barátom is ilyen volt, és ezért ment tönkre a kapcsolatunk... Ezért is érzem magam ufónak, mert ha ezen nem akadok fenn, akkor jól működött volna.
Az engem is undorít ha valakit kiröhögnek/kigúnyolnak bármi miatt is, sajna még olyanok miatt is, amiről nem tehet, ilyenkor mindig azt gondolom, hogy vissza fogják kapni, minden rosszindulatot mindenki visszakap egyszer.
Nem vagy UFO, so ilyen ember van, mint te, csak rosszakkal vagy körülvéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!