Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha nem is épp zavarna, de...

Ha nem is épp zavarna, de valamilyen szinten nem esne nektek is rosszul ez?

Figyelt kérdés

Lehet a szerelem és szex kategóriába kellett volna kitegyem ezt a kérdést, de jobba illik ide szerintem.

Párommal idén márciusban szakitottunk, nem mondanám hogy fényes elválás volt, utána még én is, ő is sokat tépelődtünk egymáson.

Lényeg ami lényeg, ő még e-mailen keresztül tartotta velem a kapcsolatot, mindig válaszoltam neki és irtam is ha épp úgy adódott.

Kiderült a mai e-mailjéből hogy megismerkedett egy lánnyal, és kezd kialakulni köztük valami és meg szeretnék próbálni. Ténleg nem akarom elhiteteni veletek hogy irigy vagyok vagy féltékeny, mert nem vagyok.

Lényeg : feltöltött az oldalára valamilyen videót, tudja jól hogy én azon az oldalon fenn vagyok (nem facebook) és kettejükről tett fel, hogy hol voltak.

Ez csak ott zavar, hogy én sosem reklámoztam az ismerkedéseimet, se neki sem másoknak, rám tartozik, nem a világ összes emberére. Ő pedig azonnal videózik már...

2014. júl. 19. 15:09
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem is rosszul esne, de attól ez még sajnos normális. Ha ő már ott tart, ezt el kell fogadnod. Fordítsd meg a helyzetet: Te vagy egy pasinál az új barátnő, és ő azért nem rak fel képet, mert az rosszul esne az exnek... Szerintem elgondolkodnál, hogy szeret-e téged, vagy még az ex a mozgató rugó.
2014. júl. 19. 15:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Két és fél évig voltunk együtt, nem részletezem miért jutottunk a szakitáshoz, de előtte nagyon komoly szándékaink voltak, már közösen terveztük a jövőnket is.

Viszont, hiába én is elkezdtem flörtölni, sajnos össze is jöttem egy fiúval, hiába, mert nem tudtam még túltenni magam rajta, még valamilyen szinten szeretem. Ezért esik kissé rosszul a dolog.

2014. júl. 19. 15:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Az írtam, is, hogy ezt teljesen megértem, nekem is rosszul esne!! Nagyon! De mégis azt gondolom, ő ezzel nem tesz rosszat.
2014. júl. 19. 15:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát nem, ezzel én is tisztában vagyok.
2014. júl. 19. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!