Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha nagyon zavarna valamilyen...

Ha nagyon zavarna valamilyen testrészetek, változtatnátok rajta sebészeti úton?

Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 14:41
1 2
 1/15 anonim válasza:

Ha tuti 100% kockázatmentes lenne, akkor igen. De ilyet a tudomány még nem tud, úgyhogy egyelőre NEM.

Te, kérdező?

2012. szept. 26. 14:44
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha nagyon nagyon nagyon (pl: torz vagy ilyesmi) akkor igen. Amúgy nem, így vagyok jó :)
2012. szept. 26. 14:44
 3/15 anonim válasza:

Ha lenne rá lehetőségem igen.

De biztos nem feküdnék neki egy "akciós ráncfelvarrásnak".

Olcsó húsnak híg a leve... A jó sebészt meg nem tudom megfizetni, így maradok olyan amilyen.

2012. szept. 26. 14:45
 4/15 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok benne biztos, hogy megtenném. Egyrészt mert a természetesség híve vagyok, másrészt a kockázat miatt, és persz nem utolsó sorban a pénz végett is.. de van egy dolog magamon, ami zavar, amit nem lehet semmilyen módon leplezni, így erősen gondolokodom a műtéten.
2012. szept. 26. 14:47
 5/15 A kérdező kommentje:
Évek óta zavar a dolog.
2012. szept. 26. 14:48
 6/15 anonim válasza:
mi zavar??
2012. szept. 26. 14:49
 7/15 A kérdező kommentje:
Olyasmi, amit sminkkel, fogyással, tornával, öltözködéssel sem lehet leplezni. Tehát nincs más megoldás, mint a szike.
2012. szept. 26. 14:54
 8/15 anonim ***** válasza:

Igen.

A szülés, szoptatás sajnos eléggé "elbánt" a testemmel, szeretném visszacsinálni. Mivel 3 év alatt többféle fogyókúrával, kezeléssel sem sikerült, marad a műtét.

2012. szept. 26. 15:17
 9/15 anonim ***** válasza:

Mindig is utáltam az orromat. Szerintem rémronda. Igazából mégsem gondolkodtam a műtéten, de az egyik barátnőm a fejembe ültette a gondolatot idén nyáron. Azóta annyiszor eszembe jut... A párom persze hülyét kap még a műtét szó említésétől is :D Amit megértek teljesen, hiszen csak azóta van ez a filózásom, mióta szóba jött. Semmi mást nem csináltatnék meg magamon. Mindennel kibékültem, csak az orrommal nem.

De nincs pénzem nekem sem jó orvosra, szóval maradok magamnak... Bár ha hozzám dobnák csak úgy a pénz, komolyan elgondolkodnék rajta.

2012. szept. 26. 15:33
 10/15 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon nagy az orrom,széles és ráadásul nagy is + meg sem említem,hogy van benne görbület is,nagyon utálom,de semmi pénzért nem feküdnék tű alá,próbálom így elfogadni magam.

16l

2012. szept. 26. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!