Ha nagyon zavarna valamilyen testrészetek, változtatnátok rajta sebészeti úton?
Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 14:41
11/15 anonim válasza:
Igen. Az a lényeg hogy magamnak tetszek és ha én jobban érzem magam úgy ha megcsináltatom valamimet akkor akkor igen. Ha téged nagyon zavar az a dolog és úgy érzed kibékülnél magaddal ha megcsináltatnád akkor hajrá. Csak jó sebészt válassz.:)
12/15 anonim válasza:
Igen,de csak ha nagyon zavarna.
13/15 anonim válasza:
Igen meg, és ugyan én is a természetesség híve vagyok, a saját magamnak való tetszés fontosabb :) Nem nagyon tudna érdekelni, hogy mások esetleg "mű"-nek titulálnának, hisz nem ismernek, vagy az okokat nem értik/érzik amiért a szikéhez fordultam.
14/15 anonim válasza:
Igen.2 gyerek és összesen 46 hónap szoptatás után nagyon zavar a lógó mellem,és a 2 császármetszés miatt kialakuló "kötényhasam". Lefogytam teljesen, 170 cm-hez 56 kg vagyok, de a kép így még rosszabb :( Sajnos nincs rá pénzem...
15/15 anonim válasza:
A 18 centis faszom elég kicsike :(
Úgyhogy azt, minimum 25 centisre cserélném, és legyen szép egyenes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!