A környezetem szerint a császáros szülés nem is szülés, mert "csak kiszedték belőlem a gyereket". Mi a véleményetek erről, hogyan reagáljak? Nagyon rosszul esik, főleg, h nem én akartam a császárt, normál úton nem tudtam megszülni.
Ekkora marhaságot! :) A császáros szülés is szülés. Ott is van (többnyire vajúdás és minden, ami kell). Én pld. könyörögtem a dokinak, hogy császárt szeretnék, irtóztam és féltem a szüléstől. Persze jót nevetett rajtam, de nem engedte a császárt.
Aki ilyeneken gondolkodik, hogy a császármetszés az nem szülés, annak a fejében valami gond lehet...
Hát szerintem keress inkább más társaságot vagy ha ilyeneket beszélnek zárd be alaposan a füleidet!Szóhoz sem jutok,felháborít!
egy lassan 3 császáros anyuka
Amikor valakinél programozott császárt csinálnak, az tényleg műtét és nem szülés, de ettől még semmivel sem kevesebb azoknál, akik hüvelyi úton szültek. Amikor valaki több-kevesebb ideig vajúdik, tágul, de a vége mégis császár és gyakorlatilag a szüléséből a csak a kitolási szakasz marad ki -akkor ezt minek nevezzük???? Nekem császárban és hüvelyi szülésben is részem volt (12-14 óra vajúdás után), de egyiknél sem éreztem többnek ,jobbnak, értékesebbnek magam. Mondjuk szerencsére a környezetemben senki sem volt olyan pofátlan, hogy az kisbaba érkezése okozta örömöt elrontsa.
Ha ezek a kedves emberek így vélekednek, akkor ezek szerint bármikor kés alá feküdnének, mert az egy veszélytelen, könnyed dolog...
Hidd el a babádnak a Te óvó szereteted a legfontosabb, nem az a mód, ahogy megszületett!
én is császárral szültem az előt, és szerintem is csak egy műtét volt.
a 2. szerncsére természetes szülés volt. ég és föld a kettő. össze sem lehet hasonlítani! hidd el! sajnálom, hogy az első császár volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!