Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A környezetem szerint a...

A környezetem szerint a császáros szülés nem is szülés, mert "csak kiszedték belőlem a gyereket". Mi a véleményetek erről, hogyan reagáljak? Nagyon rosszul esik, főleg, h nem én akartam a császárt, normál úton nem tudtam megszülni.

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 21:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is császárral szültem sajnos 14 ora vajudás után mert a baba szívhangja nem volt jo! És nem kivánom senkinek se azt z érzést fájdalmat ami utána van! Ne foglalkozz senkivel se csak annyit mondj neki hogy egyszer élnéd át te is majd meg tudnád
2009. júl. 8. 07:19
 12/19 anonim ***** válasza:
86%

Szia!

Felháborító, hogy ilyen primitívek az emberek.

Húgom császárral szült, mer nem tágult rendesen. Az utolsó pillanatokban lett császár, fájásai voltak, a falat vakarta, ( bent voltam vele, vajúdáskor)a végén kiderült , szerencse,hogy császár lett belőle, mert a babó nyakán volt a köldökzsinór, plusz a k.zsinóron egy csomó. Ha természetes úton szüli meg, megfollytja magát a baba. 4 hetes a pici, de még mindig fáj naki a hasa, alig bír emelni.

Én természetes úton szültem, már aznap tudtam ülni, menni.

Nekem ne mondja senki, hogy a császár nem szülés.A sógornőmmel össze is vesztünk ez miatt. Ő egy begyepesedett, primitív nőszemély. Ő is azt tartja, hogy a császár nem szülés. Én csak azt kívánom neki, hogy egyszer tapasztalja meg....

Ne törődj senkivel, és semmivel.TE IS ÉLETET ADTÁL EGY TÜNDÉRNEK. Mindenki mondjon amit kar.

Bocsi, hogy hosszúra nyúlt a válasz, de teljesen kiakadok, mikor ilyen hülyeségeket hallok.

Minden jót Nektek. Boldog babázást:)

2009. júl. 8. 09:02
 13/19 anonim ***** válasza:
84%
Sógornőm mind a kettő babáját császárral szülte és soha senki sem tett ezért megjegyzést neki. Mondjuk nem is ajánlanám senkinek, mert én tuti elküldeném a francba ha meghallanám. Hallottam már innen-onnan olyan dolgokat, hogy aki nem tud hüvelyi úton szülni az nem is igazi nő meg stb... na kíváncsi lennék, hogy aki ilyet mer mondani mennyire lelkesedne ha felvágnák! Szerintem az a fontos, hogy a baba egészségesen szülessen és az anyának se legyen semmi baja és ha ehhez szükség van a császárra akkor meg kell csinálni, kész ez van. Ha nekem úgy adódik, hogy császár lesz akkor abba is beletörődöm, nem ragaszkodom semmihez, csak hogy nekem is és a babának is a lehető legjobb legyen. Ha netán valakitől ezért szemre hányást vagy beszólást kapnék biztos, hogy úgy kiosztanám, hogy a lábán nem állna meg! Természetes, hogy ilyenen felháborodik az ember és rosszul esik neki, neked is azt javaslom, hogy küld el őket a francba és gyorsan felejtsd is el az egészet, mert nehogy már egy ilyen primitív ember miatt legyen rossz napod!
2009. júl. 8. 10:08
 14/19 anonim ***** válasza:
84%
Szia! 2 császárom volt. Az egyik az miatt, mert egyetlen egy fájásom sem volt...pedig mindent megpróbáltak, de semmi. Még jósló sem:( A másik ez miatt már programozott császár lett 2,5 hónapja. Én semmivel sem érzem magam kevesebbnek, mert nem normál módon szültem. Ha valaki meg azt mondaná, hogy a császárosnak milyen könnyű, mert nem vajúdik stb.....Akkor próbáljon meg utána felkelni, meg minden mást. A császáros szülés után "vajúdik" Sőt! Életem végéig viselni fogom a nyomokat a pocakom, de egy csöppet sem bánom, hisz van egy gyönyörű 3,5 éves kisfiam és egy 2,5 hónapos tündéri lányom! Egészségesek és ez a legfontosabb!!
2009. júl. 8. 10:30
 15/19 anonim ***** válasza:
84%
Szia, sok ilyen kérdés volt már, és én már párszor leírtam a véleményem. Császárral SZÜLTEM, mert igenis szülés - előtte vajúdtam rendesen, falat kapartam volna úgy fájt, 1,5 órát feküdtem a szülőágyon és nyomtam-nyomtam-nyomtam, már látták a fejét, majdnem kinn volt és csak nem akart kijönni - elakadtunk, doki próbálta megfordítani - persze nem sikerült 3 szor könyököltek belém, na ezek után mentünk a műtőbe. Szóval ha már itt tartunk hogy aki császárral szült nem is szenvedett meg a gyerekért, és "csak kiszedték belőle" akkor ez igenis nagyon primitív vélemény. Egy gyönyörű kisfiú anyukája
2009. júl. 8. 10:43
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ez állandó vita tárgya.A császár is szülés. 8-9 hónapig ott van benned a pici baba, együtt lélegeztek; a végén így is- úgy is találkoztok. Van, hogy a császár az egyetlen életmentő lehetőség, főleg ha a pici beakad valahol. Annak ellenére, hogy természetes úton szültem , én így gondolom. Semmivel sem kevesebb az a nő, aki császárral szült!!

2009. júl. 8. 10:56
 17/19 anonim ***** válasza:
88%
én császárral szültem, 18 óra vajúdás (és közel 3 óra oxitocin) után sem tágultam rendesen. Engem egy olyan nő szólt le emiatt, aki állítása szerint alig 4 óra vajúdás után természetes úton szült. Valóban az a kb. 15-25 perc a szülés, amíg kitolod a babát? Hát én ezt kétlem!
2009. júl. 8. 11:15
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is császáros vagyok, 13 óra vajúdás után kapták ki a kislányomat magas egyenes állás miatt. Én egyáltalán nem érzem úgy, hogy nem szültem, mondjuk ébren voltam. És magasról lesz...m, hogy a környezetemben ki mit gondol erről. Ja, lehet menni kipróbálni, mondd meg Nekik, aztán utána lehet gondolkodni, hogy ez mivel is jár.
2009. júl. 8. 16:45
 19/19 anonim ***** válasza:

az, hogy irtó bunkók ezek az emberek, akik pont szülés után szólogatnak be. Mire 1 éves lesz a gyerek, már senkit sem fog érdekelni.

Nekem mindkettő sürgősségi császár volt, nem tudom, mennyivel lett volna jobb, ha kinyuvadok az első gyereknél?? Akkor biztos örült volna a sok vén banya, aki beszólt, mi? Mert szerintem sosem a pasik szólnak be.

2011. dec. 5. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!