A környezetem szerint a császáros szülés nem is szülés, mert "csak kiszedték belőlem a gyereket". Mi a véleményetek erről, hogyan reagáljak? Nagyon rosszul esik, főleg, h nem én akartam a császárt, normál úton nem tudtam megszülni.
Szia!
Felháborító, hogy ilyen primitívek az emberek.
Húgom császárral szült, mer nem tágult rendesen. Az utolsó pillanatokban lett császár, fájásai voltak, a falat vakarta, ( bent voltam vele, vajúdáskor)a végén kiderült , szerencse,hogy császár lett belőle, mert a babó nyakán volt a köldökzsinór, plusz a k.zsinóron egy csomó. Ha természetes úton szüli meg, megfollytja magát a baba. 4 hetes a pici, de még mindig fáj naki a hasa, alig bír emelni.
Én természetes úton szültem, már aznap tudtam ülni, menni.
Nekem ne mondja senki, hogy a császár nem szülés.A sógornőmmel össze is vesztünk ez miatt. Ő egy begyepesedett, primitív nőszemély. Ő is azt tartja, hogy a császár nem szülés. Én csak azt kívánom neki, hogy egyszer tapasztalja meg....
Ne törődj senkivel, és semmivel.TE IS ÉLETET ADTÁL EGY TÜNDÉRNEK. Mindenki mondjon amit kar.
Bocsi, hogy hosszúra nyúlt a válasz, de teljesen kiakadok, mikor ilyen hülyeségeket hallok.
Minden jót Nektek. Boldog babázást:)
Szia!
Ez állandó vita tárgya.A császár is szülés. 8-9 hónapig ott van benned a pici baba, együtt lélegeztek; a végén így is- úgy is találkoztok. Van, hogy a császár az egyetlen életmentő lehetőség, főleg ha a pici beakad valahol. Annak ellenére, hogy természetes úton szültem , én így gondolom. Semmivel sem kevesebb az a nő, aki császárral szült!!
az, hogy irtó bunkók ezek az emberek, akik pont szülés után szólogatnak be. Mire 1 éves lesz a gyerek, már senkit sem fog érdekelni.
Nekem mindkettő sürgősségi császár volt, nem tudom, mennyivel lett volna jobb, ha kinyuvadok az első gyereknél?? Akkor biztos örült volna a sok vén banya, aki beszólt, mi? Mert szerintem sosem a pasik szólnak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!