Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez normális egy 17 éves lánytól?

Ez normális egy 17 éves lánytól?

Figyelt kérdés
Eddig még nem volt semmilyen párkapcsolata és nem is akar barátot. A későbbiekben sem akar rendes kapcsolatot, hanem csak szexkapcsolatot idősebb (30-as korosztályra kell gondolni) férfival. Teljesen ledöbbentem amikor ezt megosztotta velem, de azt mondta tudja, hogy ez nem lenne komoly csak a testi dolgokról szólnának. Nem akar a tanulás mellé barátot csak le akarja vezetni a feszültséget egy-egy alkalommal? Erre mit lehet mondani? Elég érett lehet egy ilyenhez? Aggódom érte, én nem így neveltem, férjemmel 18 éve házasok vagyunk.

2015. ápr. 19. 13:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem egy 17 évesnek még nem feltétlenül kell nemi életet élni. Úgy értem, hogy ki lehet anélkül is bírni.

De ha ő ezt szeretné, nem tudsz mit tenni. Más úgy csinálja, hogy a szülei nem tudnak róla. Te még mindig jobb helyzetben vagy.

Azt nem értem, hogy miért nem elég neki a saját korosztálya? Miért kell rögtön 30as korosztály? Nekem is az jönne le, hogy mert ők már dolgoznak és van pénzünk. De ne legyen igazam.

Később majd lesz egy normális barátja. Akkor elég kínos lesz ha felmerül témának a korábbi szexuális élmények száma.

De mondom, neki kell tudni, ne szólj bele. Csak mondd el a véleményed, hogy a helyében te mit tennél.

19l

2015. ápr. 19. 14:49
 12/17 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj. Megadnád a hölgy elérhetőségét?
2015. ápr. 19. 16:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem normális dolog. 17 évesen még nem ismerheti annyira magát, hogy pontosan tudja, hogy ez kell neki. Fog ez változni.
2015. ápr. 19. 18:03
 14/17 A kérdező kommentje:
Megpróbálok megbarátkozni a gondolattal, egyébként felelelősségteljes, tablettát akar íratni, azért is mondta el. Az biztos, hogy nem a pénzért csinálná, szerintem tapasztaltabbnak gondolja azt a korosztályt.
2015. ápr. 19. 18:42
 15/17 anonim ***** válasza:
Hátő... Lehet hogy tényleg csak azért találta ki, mert ez a "divat". Lehetséges esetleg, hogy rátok, vagy más ismerős házaspárokra negatív példaként tekint? Azt is el tudom képzelni, hogy volt egy szerelmi csalódása, amiről nem számolt be, és ez ilyen hirtelen felindulásból tett elhatározás. Mindenesetre ne légy erőszakos, de próbálj beszélni vele a témáról.
2015. ápr. 19. 21:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Vicces, hogy egy 17 éves egyből felnőtt, érett nő, amikor kijelenti, hogy 30-asokkal akar szexkapcsolatot.. Szánalmas, mikor valaki annyira önigazolást keres amiatt, mert komplexusai vannak, vagy mert fiatal pipikre hajt, hogy ilyen hülyeségeket képes állítani..
2015. ápr. 19. 21:35
 17/17 anonim ***** válasza:

"Nem baj,sőt bár több ilyen határozott,okos,karakán lány lenne! Tiszteletem neki!" -> Egyetértek! Hol lakik? :-)

37F

Na jó. Szerintem nem jó. De te is voltál 17 éves, elékezz csak vissza... Mondanám, hogy ezek a mai lányok, de az az igazság, hogy a mi korosztályunkban sem voltak különbek. Több a lányod korú ismerősöm is van, és mind panaszkodik a velük egyidős fiúkra. És ahogy én is elnézem őket... sírni tudnék. Némelyik srác vállalhatatlan, és most nem a külsejükre gondolok. Nagyon nagy kár, hogy eltörölték a katonaságot, de muszáj volt, mert a 80%-uk nem is élné túl.

Az én szememben viszont a tabletta nem megnyugtató, sőt az ő életvitelükben inkább aggasztó. Nem a terhesség a legnagyobb veszély, ami leselkedik rá. A tablettától nem lesz terhes, de AIDS-es még lehet. A tabletta meg egyfajta nyugalmat ad nekik, mert "védekeztek", de a nagy számok törvénye alapján, csak idő kérdése, hogy mikor kap el valamilyen betegséget, és hogy az gyógyítható-e.

Az én lányom még csak 6 éves, de már előre rettegek...

2015. ápr. 20. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!