Ti elmennétek fiatal párként a szülőkkel nyaralni a pénzmegosztás miatt, lemondva a magánéletről?
Hát akkor igazából nem is vagytok kapcsolatban, ha még sosem aludtatok együtt nem? Szóval ez olyan tinikapcsolat még, ilyen fogjuk egymás kezét, havi 1x dugunk aztán jólvan.
Nyugodtan menjetek a szülőkkel, még gyerekek vagytok.
Hány évesek vagytok?
Én tudod mit csinálnék a helyedben? Kihasználnám, hogy egy hétig nincsenek otthon a szülők, üres a ház és ott "nyaralnék" Párommal. Együtt aludhattok, nem kell szállásra költeni és mégis egyedül vagytok, ott és annyit szeretkezhettek, ahol és amennyit akartok!! Inkább a Balcsipartról mondanék le, mint a magánéletről.
Illetve el kéne kezdenetek gondolkodni összeköltözésen, mert így nem is tudjátok kiismerni egymást, nem is tudjátok milyenek vagytok a hétköznapokban. Nem jó ez így!
Attól függ, hány évesek vagytok. nekem furi egy ötéves párkapcsolat, amelyben még nem alhattok együtt.
Tiniként menjetek nyugodtan, egy kis kreativitással a langyos nyári estéken sok minden megoldható:-)
Ennyi idősen nem a szülőket kell hibáztatni, hogy nincs magánéletetek, hanem felnőtt emberekhez méltóan külön költözni.
Először azt hittem max 18 évesek vagytok.
A kérdésre visszatérve: ha nincs pénzed, becsüld meg a családi nyaralást. Ha meg a kufirc izgat jobban, matadjatok otthon, míg a család nyaral.
Igazán nem értem, miért ne lehetne magánéletetek egy közös nyaralás alatt... Mármint gondolom nem egyetlen nagy szobában alszotok egy halomban, nem? Este ajtó bezár, lehet szeretkezni. Mi ezen a bonyolult? Nyilván nem kell őrjöngve és sikoltozva elélvezni, de azért szerintem megoldható.
Este lementek kettesben egy bárba, megisztok egy pohár bort, ha arra vágytok. Gondolom nem az a cél, hogy seggrészegen üvöltözzetek fél éjjel, nem? (Ha mégis, akkor arról ideje lenne leszokni amúgy is... :))
24/27-es pár vagytok?
Hát a helyetekben menne a f...om bármelyik szülővel! (Pláne olyannal, aki miatt a kedvesem nem alhat nálam, mert "olyan a hozzáállása".) Legfeljebb ha csórók vagyunk, akkor nem szállodába mennénk a Balatonra, hanem sátorral -mittomén- a duna mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!