Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti elmennétek fiatal párként...

Ti elmennétek fiatal párként a szülőkkel nyaralni a pénzmegosztás miatt, lemondva a magánéletről?

Figyelt kérdés
A helyzet lényege, hogy mindketten a szüleinknél lakunk külön-külön, szinte soha nem alszunk egymásnál, a lakás szűkössége, vagy a másik félnél a szülők hozzá állása miatt. Tehát végülis csak az autóban, utcán randizgatunk 5 év párkapcsolat után is. Akkor van alkalmunk rendesen együtt lenni mint egy felnőtt pár, ha elutazunk valahová mondjuk egy hétvégére. Felvetődött az ötlet, hogy menjünk el 5 en együtt nyaralni, mert akkor megoszlanak a szállás költségek, csak Balatonról van szó egyébként. Szóval az én szüleim, az unokaöcsém, én és a barátom. Így olcsón megúsznánk a dolgot, tudnánk strandolni, viszont a magánéletről teljesen le kellene mondani. Nem lehetne sem szeretkezni, sem iszogatni, hangosan beszélgetni, teljesen vissza kellene fognunk magunkat, nemis csak a szülők miatt, hanem a kisfiú miatt is. Szüleim nem túl aktívak, nekik a nyaralás abból áll hogy napi pár óra strandolás, majd otthon grillezés, tv, és alvás. Tehát nem nagyon lenne olyan időszak mikor miénk a nyaraló. Ti mit tennétek? Elmennétek így egy hétre? Vagy csak 3-4 napra mennétek de akkor kettesben?
2015. júl. 5. 12:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%
Mikor 17-18 voltam, az akkori barátommal és az anyjával mentünk így nyaralni, hát SOHA TÖBBET ilyet. Mi 3-an aludtunk, laktunk 1 hétig egy közös szobában mert hogy így olcsóbb... semmit sem lehetett csinálni, mert az anyja korán elaludt, de már arra is felébredt és ordítozott, ha kimentem pisilni :D azt meg közölte velünk hogy ő bezárja a szobát belülről, így felejtsük el, hogy kijárunk éjszaka, mert ő nem kel fel, hogy kinyissa nekünk az ajtót. Katasztrófa volt az az egy hét, ha nálatok is hasonlóak lennének a körülmények akkor ne menj bele így a nyaralásba.
2015. júl. 5. 22:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Menne a bánat a szülőkkel nyaralni, semmi nem lenne másképp, mert itthon sem tudtok kettesben lenni, minek ezért utazni egy másik helyre? Az meg a másik, ahogy az egyik válaszoló írta, hogy ilyen szülőkkel, akik megtiltják az együttalvást a hozzáállásuk miatt, azok inkább menjenek el a p..csába nyaralni, hogy végre felszabaduljon már a lakás, és legalább addig legyen nyugtotok.

Amint tudtok, költözzetek külön, akár csak szobát vegyetek ki. Ennél még egy idegennel való együtt lakás is ezerszer jobb.

2015. júl. 5. 22:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Én sem értem miért csak panzió vagy nyaraló jó. Tuti elmennék kempingezni, sátrat még kölcsönkérni is lehet.Illetve ha nem mentek a szüleitekkel, akkor van egy hétig az üres lakás.
2015. júl. 6. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!