Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kivulallokent mit gondolnatok...

Kivulallokent mit gondolnatok arrol, ha egy fiatal 20on eves lany az apjaval karon fogva jarna a templomba?

Figyelt kérdés
Az anyjaval ritkan latni, hogy templomba megy. Ciki ez? Vagy mit gondolhat errol egy olyan pasi, akinek tetszik egy ilyen lany.
2015. ápr. 13. 17:56
1 2
 1/12 anonim válasza:
8%
Jaj edes Istenem ez a ciki dolog :/ 28/f
2015. ápr. 13. 18:00
 2/12 anonim ***** válasza:
90%

Azt, hogy van még olyan értelmes nő a világon aki a családot nem lenézi hanem tiszteli és szereti.

Mellesleg az ilyen lányok általában az ugyanolyan vallásos fiúknak tetszenek, nekik meg kifejezetten imponáló gondolom.

2015. ápr. 13. 18:03
 3/12 anonim ***** válasza:
77%

18 vagyok, és apámmal karöltve járok templomba. vagy legalábbis hazafele.

van, hogy apa középen, jobb oldalán anya, balon én. szerintem semmi gond nincs ezzel. (bár azt általában jobban élvezem, ha a barátom is itt van, és vele mehetek karöltve :D )

2015. ápr. 13. 18:03
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
Meghitt, kedves dolog. Ha tetszik valakinek a lány majd utána érdeklődik.
2015. ápr. 13. 18:17
 5/12 anonim ***** válasza:
80%

Nagyon szívesen követném én is a példáját. Csak sajnos már nincs kibe belekarolnom :-(

Úgyhogy ne másokkal törődj! Becsüld meg ezeket az együttléteket! És ha valakinek ez miatt nem kellenél, akkor azt ne sajnáld!

2015. ápr. 13. 18:25
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem rolam van szo. Az egyik srac ismerosommel mentunk vasarnap misere, es ott volt az a csaj is,aki tetszik neki, es mondta, hogy tobbszor latta mar a csajt az apjaval karon fogja menni templomba.
2015. ápr. 13. 18:33
 7/12 anonim ***** válasza:
65%
6-al egyetértek, és pont így érzek.
2015. ápr. 13. 18:33
 8/12 anonim ***** válasza:
80%

1. jóban vannak

2. az apának támaszkodnia kell valakire, mert bizonytalan a járása

Egyébként meg vallásszabadság van, egyéni döntés, hogy valaki jár-e vagy sem.

2015. ápr. 13. 18:52
 9/12 anonim ***** válasza:
72%
Egyébként az én apám inkább fiús, mint lányos apuka, szóval én a lányaként hátrányban vagyok öcsémmel szemben apámnál. Mi nem is nagyon vagyunk jóban, irigylem azokat a lányokat, nőket, akiknek jó a kapcsolatuk az apjukkal.
2015. ápr. 13. 18:53
 10/12 anonim ***** válasza:
83%
Miért lenne ciki? Én már 33 eves vagyok, de ha megyek valahova, néha templomba is, belekarolok apámba. Ha átmegyünk az úton, a mai napig kapkod a kezem után, mint amikor kislány voltam. Én ezen jól esôen mosolygok, mert szerintem nagyon megható.
2015. ápr. 13. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!