Mit tegyek 15 éves lányommal?
jól teszed,ha 'nem tiltod meg'.és ne reagálj túl semmit,akkor csak elveszted a barátságát.nagyon jó,hogy ezt megbeszéli veled.
mesélj neki a személyes tapasztalatodról(vagy máséról)
fogamzésgátlóval teljesen felesleges még tömni.(ezzel kapcsolatban inkább orvost kérdezz,ne gyakoris idegeneket)
- igen csinalni fogják
- fogamzásgátlót NE! Szét akarod bszni a szervezetét ilyen fiatalon?! Aztán huszonévesen meg majd szív, mert menstruálni sem fog normálisan (olvasgass a nők eg-e témakörben, sok a kétségbeesett fiatal, aki abbahagyja a fo. gátlót és nem jön meg neki, pl.)
- de sajnos fel fogják neki írni, mert nem olyan hormonos
Amúgy nem tiltanám, de szerintem a tripla szaltót heyből megugranám erre a kijelentésére :D
én örülnék a helYedben hogy megosztott egy ilyen infót, én tuti nem mondtam volna ilyet az anyámnak. nem tudom miért kell úgy felfogni mintha valami rossz dolog lenne, hiszen minden ember csinálja akinek van párja, a mai vilàgban már annak kéne örülni hogy a barátjával akarja, akit te is ismersz. persze fiatal még ennyi idősen, de ha tiltod azzal nem érsz el semmit. úgyis csinálni fogják. nekem 16 évesen volt az első, anyukàm rákérdezett, és mondtam neki, hogy igen, megtörtént. kiakadt. pár évvel később beszélgettem vele és kiderült hogy ő is 16 évesen csinálta először....
fogamzásgátló nem értem hogy miért kell, fiatal a szervezete, a hormonok csak káoszt okoznának, még ha el is kezdik csinálni van más védekezési módszer, meg akkor se fogják még reggel este csinálni....
ajjj ne haragudj de ne felejtsd el hogy te is voltál fiatal, szerintem egy anyának tudni kéne ezeket a dolgokat, ha meg kezd serdülni a lányod nem ártana informálódni a fog. gàtlásrol, stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!