Mit tegyek 15 éves lányommal?
én 15 voltam, amikor összejöttem a barátommal (pont a szülinapom után), de nem feküdtem le vele amíg nem töltöttem be a 16-ot, mert szerettem volna gyógyszert szedni
nem mondtam anyunak, hogy szexelni szeretnék vele, mivel ő azt hitte már rég megtettük más miatt meggyőztem, hogy szeretnék fogamzásgátlót szedni
3 hónap után még eszembe sem jutott lefeküdni vele, szerintem ez túl korai, de ez ellen nem igazán lehet tenni
16L
Én 16 voltam, mikor elveszítettem a szüzességem (3 hónap híján 17). Akkor 2,5 hónapja voltunk együtt (azóta is együtt, már több mint 1 éve). Anya előtte nem tudott arról, hogy le akarunk feküdni egymással, de utána elmondtam és csak örült, hogy szép emlékként marad meg és mondta, hogy védekezzünk és ha esetleg történne valami, akkor esemény utáni stb, mindent megbeszéltünk. A fogamzásgátlót azóta sem engedi, nem akarja, hogy tönkretegyem a hormonháztartásom, szerintem még ne szedjen a lányod. Óvszerrel is lehet védekezni. Majd ha tényleg tartós lesz a kapcsolat, akkor már oké, de pár hónap miatt még ne.
Szerintem beszéljetek a védekezésról, és mondd meg neki, hogy csak akkor csinálja, ha tényleg akarja és megbízik a fiúban, ne azért mert ez a "divat"! Tiltani ne tiltsd szerintem, fölösleges és annyit érsz el vele, hogy többet nem fog veled megosztani ilyen intim dolgokat.
Nem tudod tiltani, beszéld meg a lányoddal a védekezést. A gyógyszernek megvan a kockázata a hormontartalom miatt, ahogy előttem írták, de én akkor is inkább erre próbálnám rábeszélni a lányomat, minthogy teljesen a fiúra bízni a védekezést. Az ilyen Pharmatex és egyéb dolgokat gondolom mondani sem kell, hogy felejtsék el.
3 hónap nem olyan borzasztóan kevés amúgy, de azért jó lenne tudni, hogy a fiú mennyire gondolja komolyan. Azt is elmondhatnád a lányodnak, hogy nem kell egyből durr bele bumm, akár hetekig, hónapokig is el lehet lenni másféle örömszerzési módokkal is a végén a tényleges aktus is sokkal élvezetesebb lesz, ha megismerik egymást.
Nálam ez 18 évesen történt meg, de nem is volt barátom 13 évesen. Azt megtiltották volna.
22N
13 évesen volt nekem is az első barátom, de eszünkben se jutott még szexelni akkoriban, nem is nagyon csokolóztunk csak találkozáskor meg elváláskor egy szájrapuszi kb.
15 évesen vesztettem el. Utána még 3 évig együtt voltunk, mindig védekeztünk óvszerrel, sosem volt baj. 19 évesen viszont már rátudott beszélni egy pasi a megszakításosra, mert ő aztán nem fog gumit húzni. Utána kezdtem fog.gátlót szedni.Szóval nem feltétlenül éretlen, éln 15 évesen felelősségteljesebb voltam, mint 19 évesen. És ez még sok barátnőmmel így volt, 15-16 évesen fostunk nagyon a terhességtől, védekeztünk rendesen, később már nem olyan szigorúan.
Azt hiszem egy picit kilógok a sorból :)
19 vagyoo és szüz. A barátommal 7 hónapja vagyunk együtt ( ô az el sô szerelmem. Anyám megölt volna ha elôbb lett volna barátom).
Beszéltünk már a szexrôl. De ô azt mondta h szerinte bôven ráérünk. Az más kérdés h petting rendsteresen van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!