Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért szólnak bele abba, hogy...

Miért szólnak bele abba, hogy mire költök?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, szüleimmel élek, fizetek lakbért nekik.

Baromi nagy szerencsével találtam egy nagyon jól fizető állást, szüleim viszont mindenbe beleszólnak. Rendes lánynak neveltek, zsigerből mondom (sajnos), hogy apa ide megyek, ekkor és ekkor jövök, stb.

Így derült ki, hogy például én hetente többször masszőrhöz járok. Folyton hallgatok emiatt, már el sem mondom pedig. Pénzpazarlás, stb.

Pár nap és kiköltözök a Szigetre, emiatt már vagy 3 hete hallgatok :( Olyan rossz, szeretem őket nagyon, jól neveltek, erre most meg kiállhatatlanok lettek és elveszik mindentől a kedvemet.

Mit csináljak?

2015. aug. 7. 17:48
1 2 3 4 5 6
 51/58 A kérdező kommentje:

Nyelvek miatt kerültem be ide. A főnök is túl fiatalnak gondolt, de adott egy esélyt, és tesztelte élesben a nyelvtudásomat (mindet!!). Tehát azért dolgoztam azért, hogy bekerülhessek...

Főleg, hogy a nyelvvizsgáimat én fizettem, mekiben dolgoztam gimi mellett

2015. aug. 8. 13:10
 52/58 A kérdező kommentje:

Van párom, de ő még nem szeretne elköltözni otthonról, mert anyukája nagyon beteg, hónapjai vannak csak hátra.

Egyedül nem szeretnék most lakni, nem tudom, miért. Minden nap üres lakásba mentem haza, rossz volt. Háziállatot sem tudok tartani, mert néha 1 hétre is el kell utaznom a főnökkel.

Este beszélek szüleimmel, aztán csak jutunk valamire.

2015. aug. 8. 13:13
 53/58 anonim ***** válasza:
26%

De jó! Egy újabb vissza igazolást váró, lepontozós topik :)

Mindenkinek ment a piros pont! :)

2015. aug. 9. 08:12
 54/58 anonim ***** válasza:
50-es vagyok. Ezt értettem a használható munkaerő rész alatt, nyilván nem tudott volna felvenni ha nincs benned tudás, igyekezet és szorgalom. A protekció csak az utat nyitotta meg és rásegített a fizetésre. A többit csak a hasamra ütve mondtam, te tudod hogy mi megvalósítható belőle.
2015. aug. 10. 06:40
 55/58 A kérdező kommentje:
Nem jutottunk semmire, ugyanúgy beszólogatnak.
2015. aug. 11. 13:56
 56/58 A kérdező kommentje:
Itt vagyok Szigeten, de tegnap 6 sms-t írtak, hogy mehetnék már haza, ne lógassam a lábam 50 ezerért
2015. aug. 11. 13:57
 57/58 anonim ***** válasza:
Írd meg nekik, hogy megdolgoztál érte, hogy lógathasd a lábad, nem az ő pénzük lett ettől kevesebb, vagy több a munkájuk attól, hogy te elmentél Szigetre. Eszem megáll.
2015. aug. 11. 19:15
 58/58 A kérdező kommentje:
Amugy 8-an este foglaltam szallast nekik Balatonon, mert szarul ereztem magam, de ezek utan szerintem inkabb en megyek el oda a sajat penzemen
2015. aug. 12. 12:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!