Miért szólnak bele abba, hogy mire költök?
20 éves lány vagyok, szüleimmel élek, fizetek lakbért nekik.
Baromi nagy szerencsével találtam egy nagyon jól fizető állást, szüleim viszont mindenbe beleszólnak. Rendes lánynak neveltek, zsigerből mondom (sajnos), hogy apa ide megyek, ekkor és ekkor jövök, stb.
Így derült ki, hogy például én hetente többször masszőrhöz járok. Folyton hallgatok emiatt, már el sem mondom pedig. Pénzpazarlás, stb.
Pár nap és kiköltözök a Szigetre, emiatt már vagy 3 hete hallgatok :( Olyan rossz, szeretem őket nagyon, jól neveltek, erre most meg kiállhatatlanok lettek és elveszik mindentől a kedvemet.
Mit csináljak?
A leírás alapján inkább azért költöztél haza, hogy többet költhess a megtakarítás mellett. :)
Ettől még igaz, hogy ha nem költenél, még több lenne a megtakarítás. És ők is esélyes, hogy így látják.
"Nem azért lakhatsz itthon kevesebbért, mint amit máshol elköltenél albérletre, hogy a különbözetet masszázsra költsd, kislányom!"
De ha nem hiszed, miért nem őket kérdezed?
A masszőr csak havi 35.000, Sziget pedig évente egyszer van, ráadásul csak 50.000 ft volt a bérlet. Ezen kívül járok konditerembe, ez 7000 havonta.
Kb ennyi a kiadásom, nekik is fizetek havonta 60.000 ft-ot. Ha nem költöztem volna vissza is ennyit költenék.
"Ha nem költöztem volna vissza is ennyit költenék."
Ez az! Hát nem érted?!
Minek költöztél vissza, ha ugyanannyit költesz?
Amit megtakarítasz az otthon lakással, ugyanúgy elköltöd, csak éppen nyilván számodra kellemesebb dolgokra, mintha WC-papírra és ételre kellened.
Teljesen érthető, ha ezt kifogásolják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!