Miért szólnak bele abba, hogy mire költök?
20 éves lány vagyok, szüleimmel élek, fizetek lakbért nekik.
Baromi nagy szerencsével találtam egy nagyon jól fizető állást, szüleim viszont mindenbe beleszólnak. Rendes lánynak neveltek, zsigerből mondom (sajnos), hogy apa ide megyek, ekkor és ekkor jövök, stb.
Így derült ki, hogy például én hetente többször masszőrhöz járok. Folyton hallgatok emiatt, már el sem mondom pedig. Pénzpazarlás, stb.
Pár nap és kiköltözök a Szigetre, emiatt már vagy 3 hete hallgatok :( Olyan rossz, szeretem őket nagyon, jól neveltek, erre most meg kiállhatatlanok lettek és elveszik mindentől a kedvemet.
Mit csináljak?
Hogy itt mennyi irigy ember van... Több ezer ember megy a Szigetre, menjetek el, és a bejáratnál mindenkit oltsatok le, hogy hogy képzelte azt, hogy el mert menni.:D
Attól, hogy valakinek nincs sikeres élete, nem kell bántani azt, akinek az. Most én is beszólogathatnék, mert anyagilag a büdös életben nem jönne ki egy Sziget bérlet, mégsem kötök bele minden egyes szóba azért, hogy legyen valami örömöm.:D
44-es. Nem minden pályakezdõrõl van szó, hanem jelen esetben egy emberrõl, a kérdezõrõl. De ha ilyen a hozzáállásotok, ne csodálkozz, ha nem vesznek fel sehová. Tény h jó ha protekció is, és ez megvolt a kérdezõnek!
Egy másik diplomás, akinek nincs jó állása, de tett érte h legyen munkahelye...(ÉN, csak ha nem értenéd)
Most itt mit nem értetek emberek? A kérdező apjának a világi cimborája befolyásos, rohadt pénzes ember. Valószínűleg pici kora óta ismeri a kérdezőt, meglátta hogy használható munkaerő lett belőle, és mivel jóban vannak, abban a pillanatban felvette a lehető legjobb fizetéssel. Ő szabja meg a fizut, mivel ő a főnök, ennyi. Mindenki sír a protekció miatt, de abba nem gondoltok bele, hogy pontosan így működik.
A nyelvekről meg csak annyit, hogy nekem is van egy nyelvi diplomám a fent leírtaknak megfelelő mennyiségű, vagy kevesebb tanulással. Ha van nyelvérzéked, akkor megy mint kóbor macskába a parizer.
Kérdező, ha rám hallgatsz akkor külön költözöl és adsz még így is a szüleidnek pénzt. Egyrészt úgy rögtön másabban fog festeni a helyzet, mivel most lakbért fizetsz, de akkor már megsegíteni fogod őket. Másrészt meg ha rátalálsz a párodra úgyis elmész, plusz sok vitát megelőzhetsz ha úgy ismer meg a figura hogy már alapból segíted a szüleidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!