Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért szólnak bele abba, hogy...

Miért szólnak bele abba, hogy mire költök?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, szüleimmel élek, fizetek lakbért nekik.

Baromi nagy szerencsével találtam egy nagyon jól fizető állást, szüleim viszont mindenbe beleszólnak. Rendes lánynak neveltek, zsigerből mondom (sajnos), hogy apa ide megyek, ekkor és ekkor jövök, stb.

Így derült ki, hogy például én hetente többször masszőrhöz járok. Folyton hallgatok emiatt, már el sem mondom pedig. Pénzpazarlás, stb.

Pár nap és kiköltözök a Szigetre, emiatt már vagy 3 hete hallgatok :( Olyan rossz, szeretem őket nagyon, jól neveltek, erre most meg kiállhatatlanok lettek és elveszik mindentől a kedvemet.

Mit csináljak?

2015. aug. 7. 17:48
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
68%

Hogy itt mennyi irigy ember van... Több ezer ember megy a Szigetre, menjetek el, és a bejáratnál mindenkit oltsatok le, hogy hogy képzelte azt, hogy el mert menni.:D

Attól, hogy valakinek nincs sikeres élete, nem kell bántani azt, akinek az. Most én is beszólogathatnék, mert anyagilag a büdös életben nem jönne ki egy Sziget bérlet, mégsem kötök bele minden egyes szóba azért, hogy legyen valami örömöm.:D

2015. aug. 7. 21:28
 42/58 anonim ***** válasza:
17%
Ez mese akkor is, mert 20 évest nem alkalmaznak multi cégnél 300 ezer feletti fizetéssel. Nem akarok kötekedni, de ez csak mese. Kolléganőm fia diplomával (mondjuk neki csak két nyelvvizsgája van) munkanélküli.
2015. aug. 7. 22:04
 43/58 anonim ***** válasza:
29%
@42 el vagy tévedve. :)
2015. aug. 7. 22:09
 44/58 anonim ***** válasza:
21%
Én vagyok eltévedve? Nem hiszem. :) Csak egy kis böngészés után a Google-ben te is jobban tisztában lennél vele szerintem. Ha ilyen szép világ lenne, hogy minden éppen leérettségizett diák magas fizetésű és beosztású állást kapna milyen szép is lenne a világ, nem? :) Szerinted miért van Magyarországon ennyi munkanélküli meg olyan nagy szegénység? Mert ilyen könnyű magas fizetésű munkát találni? Gondolkozz el ezen egy kicsit. És azon főleg, hogy miért vannak olyan nagy számban a diplomás munkanélküliek! Mert az egyre többen vannak! Én is az vagyok! A testvérem és az egyik unokatestvérem is diplomás munkanélküli. Meg előzőleg említettem, a kolléganőm fia is. És mi már nem 20 éves kis zöldfülűek vagyunk. :)
2015. aug. 7. 22:18
 45/58 anonim ***** válasza:
0%
*azok
2015. aug. 7. 22:19
 46/58 anonim ***** válasza:
52%
Anyám mennyi megkeseredett emb
2015. aug. 7. 22:44
 47/58 anonim ***** válasza:
22%
er van itt. Bocs de elküldte hamarabb... Na még egyszer! Rengeteg itt az irígy, megkeseredett ember. Nyilván egy 20 éves nem lehet tanult.... De azt ugye mindenki tudja aki kötekszik és lepontozgat, h ettõl az õ élete nem lesz jobb? :D
2015. aug. 7. 22:47
 48/58 anonim ***** válasza:
67%

44-es. Nem minden pályakezdõrõl van szó, hanem jelen esetben egy emberrõl, a kérdezõrõl. De ha ilyen a hozzáállásotok, ne csodálkozz, ha nem vesznek fel sehová. Tény h jó ha protekció is, és ez megvolt a kérdezõnek!

Egy másik diplomás, akinek nincs jó állása, de tett érte h legyen munkahelye...(ÉN, csak ha nem értenéd)

2015. aug. 7. 22:51
 49/58 anonim ***** válasza:
64%
Én is a nyelvtudásomnak köszönhetően kaptam jó állást egy multinál, pedig se felsőfokú végzettségem sincs, csak érettségim. Igaz, nem keresek 340et, csak 270 et+ 18 000 cafeteria kajára. Kellett egy jó adag szerencse, dolgoztam előtte fele ennyiért, sőt. Bocs az offért, csak azt akartam ebből kihozni, hogy nem kell mindjárt hazugnak titulálni azt, akinek jó állása van. 28/N (4 éve ezen a munkahelyen)
2015. aug. 8. 00:28
 50/58 anonim ***** válasza:
73%

Most itt mit nem értetek emberek? A kérdező apjának a világi cimborája befolyásos, rohadt pénzes ember. Valószínűleg pici kora óta ismeri a kérdezőt, meglátta hogy használható munkaerő lett belőle, és mivel jóban vannak, abban a pillanatban felvette a lehető legjobb fizetéssel. Ő szabja meg a fizut, mivel ő a főnök, ennyi. Mindenki sír a protekció miatt, de abba nem gondoltok bele, hogy pontosan így működik.

A nyelvekről meg csak annyit, hogy nekem is van egy nyelvi diplomám a fent leírtaknak megfelelő mennyiségű, vagy kevesebb tanulással. Ha van nyelvérzéked, akkor megy mint kóbor macskába a parizer.

Kérdező, ha rám hallgatsz akkor külön költözöl és adsz még így is a szüleidnek pénzt. Egyrészt úgy rögtön másabban fog festeni a helyzet, mivel most lakbért fizetsz, de akkor már megsegíteni fogod őket. Másrészt meg ha rátalálsz a párodra úgyis elmész, plusz sok vitát megelőzhetsz ha úgy ismer meg a figura hogy már alapból segíted a szüleidet.

2015. aug. 8. 13:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!