Miért szólnak bele abba, hogy mire költök?
20 éves lány vagyok, szüleimmel élek, fizetek lakbért nekik.
Baromi nagy szerencsével találtam egy nagyon jól fizető állást, szüleim viszont mindenbe beleszólnak. Rendes lánynak neveltek, zsigerből mondom (sajnos), hogy apa ide megyek, ekkor és ekkor jövök, stb.
Így derült ki, hogy például én hetente többször masszőrhöz járok. Folyton hallgatok emiatt, már el sem mondom pedig. Pénzpazarlás, stb.
Pár nap és kiköltözök a Szigetre, emiatt már vagy 3 hete hallgatok :( Olyan rossz, szeretem őket nagyon, jól neveltek, erre most meg kiállhatatlanok lettek és elveszik mindentől a kedvemet.
Mit csináljak?
Ha ennyire meg vagy győződve róla, hogy jól csinálod, akkor miért nem állsz eléjük és mondod:
"Anya, apa, amíg nem laktam újra itthon, jóval többet elszórtam! Hát nem nagyszerű, hogy itthon élve úgy élhetek, mint egy kiskirály és még félretenni is marad pénzem? Mi rosszat láttok ebben? Hát titeket is kisegítelek, nélkülem éhen halnátok!"
Mi baja a válaszolóknak? Nekem ugyan semmi. Csak a kérdező kérésének megfelelően megpróbáltam beleélni magam a szülei helyzetébe. Nekik nem tetszik. Ennek hangot is adnak, a kérdező meg nem érti a miértjét. Erre adtam tippeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!