Miért szólnak le amiatt mert az újszülött gyerekemnek nem vásárolok és nem is adok rá turkálós/használt ruhát?
Üdv a klubban. Engem azért szólnak le, mert egyáltalán csak gondolok rá, hogy veszek a gyereknek új ruhát és nem a 25 éve padlásra szórt dohos vackokat tervezem ráadni...
Jah, és az a legjobb, hogy még útba sincs a gyerek.
Van akik ráérnek ilyesmin vitázni. Nem kell vele foglalkozni.
Rokonok közül folyamatosan.
Hatalmas veszekedés lett belőle mikor mondtam, hogy köszönjük a ruhákat de inkább ne vegyenek nem vagyunk rászorulva.
Nem értem, hogy ezt miért nem lehet elfogadni. Senkit nem kértem, hogy egyáltalán bármit is vegyen.
Én alapból magamnak se veszek használt ruhát. Nem tudom elviselni azt, hogy azt már hordták ki tudja, hogy ki.
Így egyértelmű volt, hogy a gyerekemre végképp nem adom rá.
Én azt nem értem mit kell problémázni azon, hogy mi van a gyereken.
Nem tök 8?
Leeszi, leszarja, összehányja...az újat is. Ráadásul ha eladod fele annyiért tudod csak...
Ezzel szemben engem nem zavarna, a te pénzed, úgy szórod ahogy akarod, de gondolom a rokonok csak jót akarnak és azért bunkóság visszautasítani, mint valami kihányt kaját, max nem adod rá aztán annyi. Nem kap penészt a gyerek amúgy se tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!