Graco Ultima babakocsit használt valaki újszülött kortól? Leírná a tapasztalatait? Graco mózeskosarat bele lehet tenni?
Igen, nekem is ez a gondom vele. De ha graco mozest bele lehet tenni akkor vizszintesen lenne a baba (graco quattro tour is csak 170 fokig dontheto). Ti milyet vettetek a vegen?
Nalunk csokkenti az eselyeseket h suzuki swiftbe kene h beleferjen.
Tapasztalataim:
Nagyon jó babakocsi, könnyű, mindenhol könnyű tolni! Nagy a kosár és ha a baba fekszik benne akkor is beletudsz pakolni anélkül h őt emelgetni/ felkelteni kéne mert a kosár eleje lejjebb hajtható! A tolókar több fokozatban is állítható!
Hordozó nagyon könnyen ráhelyezhető, levehető. Szűkítő van a babakocsiban és a hordozóban is! Autóba nagyon egyszerű bekötni!
a hordozóval nekünk csak egy problémánk van! a biztonsági öve elég kicsi.. télen egy 4-5 hónapos babát nem lehet bekötni mert nem éri át!
Nekünk februári a kislányunk így mi tudtuk és most is tudjuk használni... viszont ha most tél lenne és be kéne öltöztetni nem tudnánk bekötni!
Egyik ismerősünknek van Bergon XSPR ilyen babakocsija!
Ő vidéki és csak ott használja! tényleg jó, 3 gyereked kibírt és még mindig szép állapotban van! Annyi h azt buszra feltenni tényleg nehézkes lenne! vagy akár emeletet cipelni!
gracoban amúgy nekünk puha falu mózeskosarat ajánlottak, merev nem hiszem h belefér... ha ilyen babakocsit veszel sztem amúgy is fölösleges mert autóba mózeskosárba bekötni nem olyan biztonságos!
Sziasztok! Nagyon koszonom mindenkinek a valaszt! :-)
En oktober 9-re vagyok kiirva. Most van egy nagyobb 3 funkcios babakocsink, amivel semmi gondom nem lenne, a fiamnal teljesen megfelelt. Csak most pont az a bajom h negyen mar nem fernenk el vele a kocsiban, ezert nezelodok uj babakocsi utan.
Valoazinuleg tenyleg bemegyek egy bababoltba es kiprobalom ezt a Graco tipust. (venni hasznaltat szeretnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!