Van aki olyan babakocsit használt újszülött babájának amihez nincs mózes?
Nekünk se volt mózes,feleslegesnek tartottam.
Hasonló volt,csak 4 kerékkel,de lényege ugyanez.
régebben is eltologatták a kicsiket mózes nélkül,mostanában divat 3 féle kocsi arra a 2 évre.
A Hauck termékek nagyon jó minőségek, ez egy nagyon jó sport babakocsi. Ha te nem szeretnél mózest, akkor szerintem ez jó lesz nektek. Mózes részét mi nem tudtuk kihasználni, mert bukós volta babám és a hordozót használtuk egészen 7-8 hónapos koráig. Most, nem rég váltottunk a sport részre, ami nekünk is vízszintesig dönthető fokozatok nélkül. Mondjuk egy újszülött elveszne benne, és az úton tologatva, rázódva, tuti elcsúszna a helyéről, az én 9 hónaposom is csúszkál benne :)
Valaki írta, hogy ez csak mostani őrület, hogy 3 részt használunk az első 2 évben...hát nekem még az anyukám azt hajtogatta, hogy mélykocsit vegyünk, mert az újszülötteknek az kell! Régen is volt "mélykocsi", meg a sima babkocsi (sport). Nem ok nélkül!
Mindenki maga dönti el, hogy szeretne e a babájának mózest, ha ti nem, akkor szerintem ez egy jó választás.
Télre viszont jó lenne lábzsákos kocsi - teszem hozzá, a mi Hauck-unkhoz sincs, vettem bele egy univerzálisat, és tökéletesen bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!