Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Van aki olyan babakocsit...

Van aki olyan babakocsit használt újszülött babájának amihez nincs mózes?

Figyelt kérdés

Sima sportrész vízszintesig dönthető ülőrésszel.

Ezzel szemezek.:)

[link]

2013. jún. 20. 12:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

ugyanolyan hevederes allitasu mint a viper. teljesen lemegy.

tessek, 2 honapos lanyom most eppen igy alszik a kocsiban

[link]

2013. jún. 21. 15:18
 12/16 A kérdező kommentje:
Jajj, de édes!:) Nektek vízszintesre dönthető a háttámla?Milyen típusú babakocsi?
2013. jún. 21. 20:33
 13/16 anonim ***** válasza:

Hauck Viper!

[link]

a kepen a sport reszeben van, vizszintesen. van hozza mozes is, de mostmar kicsereltem a sportra ebben a hosegben.

2013. jún. 21. 23:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia,

Azt is nézd ennél a kocsinál, hogy a teteje pici.. vagyis egy erősebb szél keresztülfúj a kocsin, ami egy nagyobb babánál nem gond, de egy újszülöttnél igen. A barátnőm ezért adta el a pont ugyan ilyen Quinny babakocsiját.

Nézegesd meg a Peg peregokat a Brendon oldalán. Én most egy újszülött kortól használható esernyőre csukható peg peregot veszek, és mivel télen fog születni a gyermekem, ezért kell a mózes is hozzá, de nem kötelező. A teteje ha lehúzod egészen rázáródik a kocsira, így hűvösebb időben is biztonságos egy újszülöttnek.

Második gyermekem lesz és csak azért írtam le ide ezt a fajta tapasztalatom.

ui: itt a kiszemelt babakocsi is:

[link]

2013. jún. 25. 08:12
 15/16 anonim ***** válasza:
utolso! igazad van, de szerintem van meg egy fokozat! legalabbis az en Viperemen van, ugyanigy nez ki a teteje, es a merevitok talalkozasanal van meg egy behajtott anyagdarab ami kifeszul ha elorebb huzod a tetejet, ugyhogy ennel sokkal lejjebb jon:)
2013. jún. 25. 20:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekünk Hauck van (asszem Viper)és mi újszülött korától beleraktuk a teljesen leengedett sport részbe. Ugyan nem volt teljese vízszintes, de "kivízszinteztük" egy-két pokróccal. Amúgy nekünk nagyon bevált ez a kocsi, nagyon jól irányítható, könnyen fordul, nagy a pakoló része alul meg minden.
2015. szept. 2. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!