Ki milyen pelust használt újszülött babájánál?
3,8 kg-mal született. huggies, libero, de az első jobb volt.
Nehogy 2-sel kezdd, mert még a newborn is nagy volt rá.
A későbbiekre viszont már nem volt jó a huggies, éjjelre libero, nappalra pampers-t használunk. A gagyik holé ezért hol azért nem jöttek be, és a DM kuponokkal meg pláne ezekkel jövünk ki a legjobban.
3,64 kg-mal született, kislány.
A libero nekünk nem jött be, sima Pampers 1-essel kezdtünk, most 9 hetes és 5 kg P. Premium care-t használunk.
Nálunk 1-esből a pampers volt jó (az még gumis volt hátul is)meg a huggies volt nagyon príma (szintén gumis hátul is).
2-esből pamperst kaptunk, az jó volt, de abból nekem a teszkós zöld csomagos vált be a legjobban.Volt DM_es is az is jó volt, de a többihez képest túl vastag volt.
Most 3-ast használunk, abból nem volt jó a pampers (sleep and play, narancs csomagos volt)de nem volt gumis a tépőzárnál sem csak a combjánál ezért nem volt jó, aztán teszkós lila csomagos (csak a tépőzárnál gumis, ez még elment), most huggies van,hát ez kritikán aluli, szintén nem gumis se a deréknál se a tépőzárnál.
Egyenlőre itt tartunk, mindenki mondja a Liberót, de nekünk az valahogy túl drága...
A rossmanos babydream viszont nagyon jól bírja, vettem egy 2 darabos próbacsomit, legközelebb szerintem az lesz.Vagy a DM-be van olyan ami nem babylove, hanem vmi noname, de olcsó és a csomagolás szerint a derekánál és a tépőzárnál is gumis.
3600 grammal született a lányom és 53 centivel, tegnap volt 3 hónapos :)
Kislányom 2950-nel született. A kórházban 2-es Liberot adtak. Itthonra vettem 1 kis csomag newborn Liberot és 1 Huggiest. Utóbbi nem jött be, de a Libero tökéletes, azóta is azt használjuk. (csak már a 4-es méretet)
A newborn-ból több csomaggal is vettünk még az elején, pár hétig az volt jó rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!