Használt közületek valaki Respisense Ditto légzésfigyelőt? Mik a tapasztalatok?
Igen, nekünk ilyen van és nagyon meg vagyok elégedve vele. Téves riasztása akkor volt, ha nem csíptettem rá rendesen a pelusra és lecsúszott. Éles nem is volt, mert a rezgetésre már vette is a levegőt a kislányom! Ha van még kérdésed írj nyugodtan!
Üdv, egy 4,5 hós csajszi anyuja
Szerintem pedig ne felejtsd el!
( http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_.. 8. válaszoló írta ha jól az előttem lévő kommentet is a baba monitorozásáról.
Először is, nekünk ilyen respisense van és jelez egy kis fény, ha rosszul teszed fel a pelusra. Általában akkor riaszt tévesen, ha nem megfelelőlen van felhelyezve.
Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Kissé megrezegtetni a babát, ha 15 másodperen belül nem érzékeli a légzést. Nekem mindenki ajánlotta, szülészek, szülésznők, barátok, akik már próbálták.
Sokat alszik a babám a babakocsiban, és ott is tudjuk használni. Nem kényelmetlen neki, ha hason fekszik sem..abszolút nem zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!