Ti hogyan csinálnátok a helyemben az államvizsgát? Mi lenne a jó megoldás, mik a tapasztalatok?
Nem lehet előre megjósolni, hogy milyen lesz a terhességed.
De ha még fiatalok vagytok, akkor szerintem várjatok, az a pár hét, hónap nem oszt, nem szoroz a családtervezésnél.
Én az első trimeszterben voltam, amikor első két babámat (ikreket) vártam, és akkor volt az államvizsga, plusz kiegészítő vizsgák. Iszonyú álomkór volt rajtam, emiatt lassan ment a tanulás, az első vizsganap előtti éjjel pedig úgy elaludtam, mintha másnap csak nyaralni mennék!!! Végül sikerült minden, de pl. pont a kedvenc, nekem fontos tárgyakból lettem gyengébb, ami még mindig bánt egy kicsit. Ez után egyre több komplikáció lett a terhességemben.
Második terhességemnél bevérzés alakult ki, ami miatt sokat kellett feküdnöm, pihennem. Ez megint csak nem kedvezne a tanulásnak.
Remélem, neked könnyű és szép lesz minden! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!