Ti hogyan csinálnátok a helyemben az államvizsgát? Mi lenne a jó megoldás, mik a tapasztalatok?
Szia! Én 1 évet végeztem a fősuliból,a mikor ikrekkel terhes lettem. (levelezőn) Csak azért szüneteltettem, mert az ikerterhesség iatt mindenki paráztatott és én meg pont vizsgaidőszakra voltam kiírva.
Már folytatom több, mint 1 éve, a szakdolgozatomra készülök, ezen a féléven kívűl már csak 1 lenne + gyakorlat. Erre most becsúszott a 3. baba. Csinálnom kell és akarom is a sulit, szóval még nem tudom, hogy lesz, mert elvileg dec. elején szülök, valamennyit be is kéne járnom, aztán meg szülés után közvetlenül kezdődne a vizsgaidőszakom....????????? még minden egy nagy kérdőjel, de már anniyra megedződtem az ikrek és a tanulás mellett, hogy egyenlőre úgy gondolom, nehezen ugyan, de menni fog.
Azt pedig úgysem tudod kiszámítani, hogy leszel terhes. Lehet, hogy összejön rögtön, lehet, hogy csak pár hónap múlva. Azért sok sikert mindenhez! Bár ha tényleg úgy érzed, már kezdesz kicsúszni az időből, akkor én a helyedben nem várnék a gyerekkel)
Szia! Nagyon köszönöm, hogy válaszoltál! Tudom azt írtam, hogy már eldöntöttem, de mindennap eszembe jut, hogy talán mégsem lesz így jó! 27 leszek idén, nem tudom kicsúszok-e, de én úgy érzem, hogy igen :(
Neked sok sikert a vizsgákhoz és mindenhez, ami még rád vár és boldog babavárást!
Szia! Az ikres vagyok.
Köszönöm szépen a jókívánságot:) Biztosan jól fogsz dönteni, érezni fogod mit kell csinálnod! 27 évesen még kicsúszva ugyan nem vagy az időből, bár gyorsan pörögnek az évek, annyi biztos.
Neked is kívánok csupa jót és örömet a babában:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!