Miért szólnak bele abba, hogy mire költök?
20 éves lány vagyok, szüleimmel élek, fizetek lakbért nekik.
Baromi nagy szerencsével találtam egy nagyon jól fizető állást, szüleim viszont mindenbe beleszólnak. Rendes lánynak neveltek, zsigerből mondom (sajnos), hogy apa ide megyek, ekkor és ekkor jövök, stb.
Így derült ki, hogy például én hetente többször masszőrhöz járok. Folyton hallgatok emiatt, már el sem mondom pedig. Pénzpazarlás, stb.
Pár nap és kiköltözök a Szigetre, emiatt már vagy 3 hete hallgatok :( Olyan rossz, szeretem őket nagyon, jól neveltek, erre most meg kiállhatatlanok lettek és elveszik mindentől a kedvemet.
Mit csináljak?
Más Horvátországba utazik ennyiből,amennyit a Szigetre cseszel el.Mindenki arra költi a pénzét,amire akarja,de engem soha nem vonzottak ezek a fesztiválok,mert úgy gondolom,annyiból külföldre is lehet utazni,akár fapadossal Spanyolországba,ha szerencsésen foglal az ember.Mondjuk az már csak ilyen 3-4 nap,plusz költőpénzt.Ebben benne lenne a repülő és a szállás ára.Nekem így is jobban megérné,de kinek mi.
A masszőrt megértem,sajnos bárkivel előfordulhat,hogy eü. ok miatt felírja a doki.
elhiszem :)
nem beszólásból kérdeztem, csak kíváncsi voltam
Nekik ez sok pénz, mert gondolom, ők messze nem kerestek ennyit, mint te. Valóban vannak, akik kb. annyiból élnek havonta, amennyit te a Szigetre elköltesz, ettől még mehetsz nyugodtan, megkerested a rávalót. 20 évesen havi 150 ezret félretenni úgy, hogy a szüleidet is támogatod (az ottlakásod biztos, hogy a 60 ezernek a felébe se kerül), szép teljesítmény.
Nem szívesen mondom ezt, de nem kell mindent elmondani a szülőknek, pláne 20 éves dolgozó nőként anyagi dolgokról. Az én szüleim se tudják, mennyit keresek, nem azért, mert szórni akarom, csak egyszerűen nem tartozik senkire, és nekik ez rengetegnek tűnne (régóta nem otthon lakom, mielőtt valaki beleköt.) Ne hagyd, hogy elvegyék a kedvedet, fogadd el őket ilyennek, és amit nem muszáj, ne ossz meg velük. Ennyi.
Személyi asszisztens állás fizetése, ha nincs érettségid, havi max. 108 ezer, ha van érettségid, havi max. 163 ezer, ha felsőfokú végzettséged van havi max. 260 ezer. (A fővárosban.) 20 évesen nem hiszem, hogy már lenne felsőfokú végzettséget, legfeljebb egy vagy max. két szakmád lehet ebben a korban, tehát ezzel a munkával max. 163 ezer lehet a fizetésed. Tegyük fel, hogy ennyi.
Havi 35 ezer a masszőr, 60 ezer a szülőknek, 7000 kondi, ez összesen havi 102 ezer forint. Szóval marad 61 ezer forintod. Ebből hogy a jó Istenbe teszel félre 150 ezret?
Te vagy kamuzol, vagy pedig egy igazi kis újgazdag, beképzelt p*a vagy.
Nem csoda, ha a szüleid el vannak keseredve.
Sztem senkinek nincs köze hozzá h mit dolgozik, ez nem válasz a kérdésre. Nyilvân én nem adnék ki a Szigetre egy forintot sem, de ez az én döntésem.Mindenki arra áldoz amire akar, ha megvannak az egyéb feltételek is.
Kérdezõ két dolog van: ne mondd el h mire költöd.Az más h szólsz h hová mész, mert ez természetes. Jó mondjuk ez így jött most ki. A második h azért szólnak bele, mert nekik ez rengeteg pénz. Plâne ha eddig nyomorogtak. Nyilván a hazaköltözés a te döntésed és ha ezzel segítesz akkor jó döntés volt.Masszõr helyett mond h gyógymasszõr vagy menj inkább fizikoterápiára, az hasznosabb mint egy sima masszázs, ugyanis más a funkciója.
Haha, személyi asszisztens:) na persze, láttam én is ilyen hírdetéseket, kimondottan fiatal lányokat keresnek. Anyádék beveszika mesédet? Csodálom! 20 évesen, nulla képesítéssel, személyi asszisztensként egy módon lehet ennyi pénzt keresni.
Egyébként igen, arra költheted amire akarod, annyi eszed úgysincs, hogy félretegyél, amíg ilyen jól megfizetik a fiatalságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!