Vettem egy Converse tornacipőt a saját pénzemen. Miért zavar ez mindenkit?
Évek óta szerettem volna egy Converse tornacipőt, a napokban vettem is 1-et a saját pénzemen, de az egész családom ki van akadva miatta. A nagymamámnak majdnem megállt a szíve, és aki csak szembe jött velünk az utcán megállította, hogy nézd meg milyen cipője van, szerinted mennyibe került, 20.000 Ft volt stb. A nagybátyám azt mondta, hogy jó nagy idióta vagyok meg jól átvertek, anyám meg azt, hogy ezen már mennyi doboz cigit vehetett volna, ő is mindenkinek mutogatta, meg mondta, hogy tépjük fel a talpát, hogy olyan-e mint a kínai tornacipő. A legjobb barátnőm szerint lósz*rt sem ér, meg ki van zárva, hogy eredeti, holott márkaboltban vettem, meg hogy ez kevés embernek áll jól... Tegnap mentem a mamámhoz, kint kapálta a virágoskertjét, erre direkt mindig a cipőm felé vágott a kapával, meg ráöntötte "véletlenül" a koszos vizet.
Miért zavarja őket ennyire, hogy vettem egy cipőt? Nem az ő pénzük volt.
És itt jön képbe a Paypal...
Na de meddő vita, elhatároztad hogy szar, akkor szar. Mindenki ott vásárol ahol akar.
Csomó mindent rendeltem már eBay-ről, mindig azt kaptam, amit rendeltem, sosem késett semmi. Időben megjött minden. Nem nyúlták le a pénzem a 'kicsi kínaik'. Nagyon becsületesek. Figyelni kell az eladó értékelését. Volt már példa arra, hogy a posta miatt nem kaptam meg időben a terméket és az eladó írt, hogy megkaptam e már, mert ha nem, visszafizeti, vagy újraküldi, válasszak. Kértem, hogy küldje újra, és megérkezett.
Aliexpress-ről egyszer rendeltem (ott nincs PayPal, be kell írni a kártyád adatait), nem érkezett meg, vissza is kaptam a pénzem az utolsó fillérig és nem szippantották le a kártyámól a pénzt.
Azt tudom mondani, hogy hiába van rajta a (Kínából) rendelt cipőn a logó, meg a márkajelzés ott, ahol kell, látszik, hogy ócska replika. Akinek van legalább egy pár Convers-e, látja a különbséget.
Ali-n csak a logó miatt kérik el a sokszorosát. Facebook-on va egy Ali-s/eBay-es csoport, ahová töltögetik fel a csajok a rendelt cipőikről a képeket, és látszik, hogy nem az igazi. Meg írják, hogy 2-3 hónap után elszakad, elsárgul a gumi a talprésznél, stb.... 5-10.000 Ft-ért rendelik, de ennyi erővel vennék itthon 2000 Ft-ért és ráragasztanám itthon a logót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!