Voltatok már úgy, hogy elköltözés után lettetek urai a saját életeteknek, lettetek magabiztosak?
Tudsz ott munkát? Utána néztél már? Van ott ismerős? Vagy csak úgy veszel egy jegyet azt kirepülsz mondjuk Angliába? Amúgy pech de a környező országoknál azért inkább német,stb van, persze valszeg angollal is boldogulnál.
Szóval az hogy elképzeled a fejedben az egy dolog, megvalósítani azért teljesen más. Egyébként meg ha mondjuk csak ülsz otthon hogy füüü úgy mennék külfődre ez csak visszafog, és egyiket se csinálod az még szarabb..
úgyhogy nyugodtan elmehetsz a mávhoz, aztán meg majd felmondasz,.. bumm
Hát ja ez részben igaz. Bár nem feltétlen mindig gyümölcsöző, de perszen nem is úgy kell hozzá állni.
Figy, te döntésed, ha biztos vagy benne, meg találsz ott jó helyett akkor ennyi. De ez a máv meg csak példa. Akármit elválalhatsz, akkár csak kis időre, amíg készen állsz arra hogy kimenj, abból is pl nyerhetsz tapasztalatott, azt majd te lehetsz később a menő csávó, aki tudja mesélni, hogy "haa, jaah igen én itt meg itt is dolgoztam, volt olyan hogy halbalba.."
Sok veszteni valód nincs, csak azé ne tartalék nélkülj várj neki.
Na hát akkor most legalább jól felhergelted magad a kérdésen, majd talán jó lesz kezdő löketnek.
Há ennyi, mást erre nem lehet mondani.
Meg az a kinti fizetés megoldana bár anyagi problémát, úgyértem sokkal hamarabb, és azzal jobban átlátja az ember mire kell építeni, vagy mi lesz a következő lépés, mintha éveken át dolgozok, az lelassítja az ember motivációját, azért a célokért, vagy dologért amit fel akar építeni.
Példa: hazajössz, kapásból lecseréled az összes háztartási gépet, veszel önerőből házat(itt 3misiért kapni), kocsit, akkor azt mondod, na akkor jöhet a köv lépés. fősuli, mellette lehet piszmogni, matatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!