Hogy mondhat egy anyuka ilyet a saját gyerekeire?
egyik "barátnőméknél" voltam és leejtett egy poharat erre az anyja bosszankodva mondta nekem hogy
"nagyszerű az egyik lányom egy szerencsétlen igénytelen trampli, a másik meg meg még hülye is"
mondjuk tényleg igénytelen a lány de akkor is..
Ennél jobb volt, amit én hallottam a múltkor: "rohadjál meg te csíra gyerek". Magyar anya szájából a magyar gyerekének, aki elesett a biciklijével és ezért leesett a lánca. Az anyja minden mozdulatára zsigerből elhajolt a gyerek, úgyhogy gondolom ha nincsenek szemtanúk, jól meg is agyalja olykor a gyereket. Nem bírtuk nézni, ezért a párom kérdezte meg már őket, hogy segítsen-e visszatenni a láncot, nem tart semeddig...
Egyszerűen nem tudom felfogni minek egy ilyen nőnek gyerek.
Jó durvákat írtak a válaszolók, te példád tényleg semmi ezekhez képest.
De a kérdésedre válaszolva: szerintem fáradt lehetett a barátnőd, valószínű aznap a 100. ilyen eset volt, vannak rossz napok. De nem gondolta komolyan, mert ha más mondta volna, tuti megsértődik, nem? :) És neked mondta, nem a gyereknek, azért az nagy különbség. Ha meg még igaza is van szerinted, ki más mondhatná, csakis ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!