Miért van az, hogy sok szülő a saját nyomorult életét a gyerekeire vetìti ki?
Azért mert azt hiszi, hogy a gyerekének jót tesz az
amit azt ő szülei tették vele. :(
Kedves #6-os válaszoló
Ahogy látom, neked súlyos problémát okoznak a szövegértési feladatok, bocsáss meg, mert felháborítónak tartom azt, hogy bárki is ilyet írjon a saját-vagy akár más szüleire.
Elképzelhető, hogy én vagyok az hibás, a magam 21 leélt évével, de eszembe sem jutna a szüleimet nyomorultnak nevezni, más szüleit pedig pláne.
Mielőtt pedig elkezdenél azon puffogni, hogy nekem biztos ilyen olyan amolyan elképesztően jó életem van/volt, inkább bele se kezdj, mert hidd el, voltak és vannak is szar dolgok az életben mindenhol.
Amennyiben még további kivetnivalót találsz a modoromban, kérlek írj egy privát üzenetet, és beszélgessünk.
#3-as voltam.
3-as, kommentjében hogy szerepelhet olyan szó, amely más esetében fennakad az automatikus trágárság szűrőn???
NAGYON ÉRDEKES? NEM???
Szűk látókör?
Hm.. kifejezetten érdekes, hogy 2 hozzászólásom alapján egy kész konzekvenciát képes voltál levonni..gratulálok :)
Na szóval, nem fogok bizonygatni szeretnék semmit, de ex alkoholista-gyógyszerfüggő anya mellett, és alkohol mérgezésben elhunyt apa mellett sikerült megtapasztalnom, hogy az élet nem habos torta.
Követtek el a szüleim hibákat, nem egyet nem kettőt, de ők adtak nekem életet, és ott rohadjak meg, ha egy rossz szót is szólok rájuk.
Részemről ennyi lett volna.
#3 és 6-os válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!