Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vettem egy Converse tornacipőt...

Vettem egy Converse tornacipőt a saját pénzemen. Miért zavar ez mindenkit?

Figyelt kérdés

Évek óta szerettem volna egy Converse tornacipőt, a napokban vettem is 1-et a saját pénzemen, de az egész családom ki van akadva miatta. A nagymamámnak majdnem megállt a szíve, és aki csak szembe jött velünk az utcán megállította, hogy nézd meg milyen cipője van, szerinted mennyibe került, 20.000 Ft volt stb. A nagybátyám azt mondta, hogy jó nagy idióta vagyok meg jól átvertek, anyám meg azt, hogy ezen már mennyi doboz cigit vehetett volna, ő is mindenkinek mutogatta, meg mondta, hogy tépjük fel a talpát, hogy olyan-e mint a kínai tornacipő. A legjobb barátnőm szerint lósz*rt sem ér, meg ki van zárva, hogy eredeti, holott márkaboltban vettem, meg hogy ez kevés embernek áll jól... Tegnap mentem a mamámhoz, kint kapálta a virágoskertjét, erre direkt mindig a cipőm felé vágott a kapával, meg ráöntötte "véletlenül" a koszos vizet.

Miért zavarja őket ennyire, hogy vettem egy cipőt? Nem az ő pénzük volt.

2015. júl. 19. 16:53
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
93%

Vett egy cipőt az ösztöndíjából, ez volt az egyik vágya. Ártott ezzel valakinek? Ja, és a saját pénzéből, mert már ezt is firtatták, persze. De ebbe nem tudtak belekötni.

Nem lehetne örülni neki, legalább a család részéről? Ha ez gond, leülnek és értelmes, felnőtt emberek módjára megbeszélik, kommunikálnak.

De hogy nekiesnek, hogy miért nem jó...áááá, nehogy valami pozitív dolgot mondjanak, véletlenül se.

2015. júl. 19. 22:12
 42/55 anonim ***** válasza:
28%
Ne törödj velük,meg az ide irogató csóró gyökerekkel se. Nekem van egy bőr meg egy vászon converse-em,5 éve vettem őket. Először a vásszont,utána 2 hó múlva meg a bőrt mert jött az ősz. ️ A bőr még full jó. A vászon nem annyira mert kicsit kiszakadt,de hordom még mert szeretem. ️ Minden ruhatárba illik lennie szerintem egynek minimum. A vászon coffe brown,a bőr meg fullfekete,a talpa is. Egy vászont tervezek majd venni nemsokára. Az is fullfekete lesz,sötétkék vagy valami limited. A tiéd milyen? 33f
2015. júl. 20. 01:04
 43/55 anonim ***** válasza:
.... Drága,de megéri az árát... (Előző)
2015. júl. 20. 01:05
 44/55 anonim ***** válasza:
0%

szerintem nem kéne beleszólniuk, anyád cigis hasonlata meg konkrétan röhej

mondom ezt úgy hogy a converse nekem se tetszik (régen csak a cigányok jártak tornacipőben tesiórán kívül is)

2015. júl. 20. 02:41
 45/55 anonim ***** válasza:
48%

Azért zavarja őket, mert nem értékelik, mert kisobott penznek látják..

Egyet is értenek velük abban az esetben, ha nem cigit venne belőle, vag nem lenne okostévé és társai...

Nem azért, mert a converse nem jó, hanem mert ha nem engedheted meg magadnak, akkor az ösztöndíjat nem erre kellene költeni, hanem a mindennapokra, megélhetésr, könyvekre..

Akik leszólják a cipőt:

Volt már a lábatokon converse??

Bevallom nekem nem..de a sógornő,mel pont a héten veséztük ki.. Neki igen, és most kínai cipőzött.. Mert rávették..

Mondta hogy tavaly vetet az utolsőt, inkább összegyűjti.. Mert igen míg a kínai nem bír 1 szezont se, addig a converse 4-5 évet is.. Azt mondja a formája is mas, kényelmes, párnázott a talprésznél..stb

Nem csak a logót fizeti az ember..persze, ha nem figyelünk oda a logő mögött is lehet szar minőség.. Az én Nike cipőm gyerekként nekem 2 évet tesómnak még fél évet bírt, amikor otthoni viseletté (játszóssá) vált, manapság tesómnak fél évet bir összesen csak.. Férjemnek az adidas cipői bírnak 3-4 évet, a kinai szezont se..

Sorolhatnám

Összerakom és olcsóbban jövök ki a minőséggel.. És ezen a hangsuly, nem a logón..

Persze jőrézst nem az anyagot fizeti meg az ember, hanem Zt, hogy márka, és hogy megvarrjak rendesen, es nem csak ragasztjak, ami az első esőtől elold.. Nem a ragasztőt és a cérnát hozzá..

2015. júl. 20. 05:52
 46/55 anonim ***** válasza:
59%
Ebayen az összes Converse 10 és 15 között mozog szállítással, szóval benyaltad a magyar árakat. Más gond nincs a cipővel, ha ez a szíved vágya akkor nincs probléma. Őszintén szólva ha ötven kiló száraztésztát vettél volna az ösztöndíjadból, abba sincs senkinek beleszólása.
2015. júl. 20. 10:37
 47/55 A kérdező kommentje:
Nem egy ismerősömet baszták már át ebayen, meg mi van, ha nem lesz jó a méret...
2015. júl. 20. 10:56
 48/55 anonim ***** válasza:
47%

OFF

Erre van a Paypal, aztán keresel egy olyan cipőt egy magyar boltban, felpróbálod és máris megvan a helyes méret. Az 5-10ezer árkülönbözet megéri szerintem, és nem Kínából kell rendelni. Az urban legendek arra jók hogy elbizonytalanodj és sose rendelj online, én már kb 150 tranzakción vagyok túl és kétszer nem jött meg az áru, mindkettő Kínából, de a pénzem is hamar visszakaptam.

2015. júl. 20. 11:04
 49/55 anonim ***** válasza:
91%

A Converse nem túlárazott, jó minőségű. Tapasztalat.

Akik meg ilyeneket mondtak neked, azok szuperbunkók. Egyszerűen bunkóság, amit csinálnak. Főleg anyád a cigis, meg a feltépős dolog miatt. Bocs, de én felképelném. Úgy viselkedik, mint egy ovis gyerek.

2015. júl. 20. 20:26
 50/55 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz senkivel, csakis azzal hogy neked ez a cipő sokat jelent, és elérted ;)
2015. júl. 21. 12:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!