Vettem egy Converse tornacipőt a saját pénzemen. Miért zavar ez mindenkit?
Évek óta szerettem volna egy Converse tornacipőt, a napokban vettem is 1-et a saját pénzemen, de az egész családom ki van akadva miatta. A nagymamámnak majdnem megállt a szíve, és aki csak szembe jött velünk az utcán megállította, hogy nézd meg milyen cipője van, szerinted mennyibe került, 20.000 Ft volt stb. A nagybátyám azt mondta, hogy jó nagy idióta vagyok meg jól átvertek, anyám meg azt, hogy ezen már mennyi doboz cigit vehetett volna, ő is mindenkinek mutogatta, meg mondta, hogy tépjük fel a talpát, hogy olyan-e mint a kínai tornacipő. A legjobb barátnőm szerint lósz*rt sem ér, meg ki van zárva, hogy eredeti, holott márkaboltban vettem, meg hogy ez kevés embernek áll jól... Tegnap mentem a mamámhoz, kint kapálta a virágoskertjét, erre direkt mindig a cipőm felé vágott a kapával, meg ráöntötte "véletlenül" a koszos vizet.
Miért zavarja őket ennyire, hogy vettem egy cipőt? Nem az ő pénzük volt.
KÉRDEZŐ!!!
Kényelmes? Kényelmes? Szereted? szereted?
Tojd már le a többit!!!
Nem tök mindegy, hogy miért vette? Arra vágyott, megvette a saját pénzén. PONT.
Itt a család hozzáállásával van komoly probléma.
Én meg azt mondom, hogy NEM úgy néz ki, mint a kínai... Van / volt mind a kettőhöz szerencsém. A kínainak a fehér gumis rész az orránál sokkal-sokkal esetlenebb, mint a Convers-é. A Converse sokkal csinosabb.
5-6 pár Conversem tuti van. 3 párat úgy nyúztam el (egy bőrt és két fekte-fehér vásznat), hogy évekig hortam. A bőrben tőbb telet is lehúztam, a szövez meg tavasszal, ősszel tökéletes. Az első pár Convers-em 8 éves és alig látszik rajta, hogy ennyi idős. Nyílván nem 2x volt a lábamon. Sokkal kényelmesebb, mint a sima, kínai 1000 Ft-os.
Jól tetted, hogy megvetted!
Ne haragudj, felnevettem :) 20.000 forint egy cipőért egyáltalán nem sok, Converse-ért már eléggé, mert az minden, csak nem cipő. De erre később úgyis rájössz!
Ettől függetlenül tudom divat, meg minden, szóval itt nem is azzal van a baj, hogy vettél 20e forintért egy cipőt, hanem a családoddal. Valószínűleg ők kicsit máshogy viszonyulnak a dolgokhoz. Egyébként meg egy hetet sem jósolok ennek a cipőellenességnek, gyorsan le fog csengeni, csak most még nagyon friss a dolog, ne aggódj :))
Egyrészt én azért gondolom, hogy kamu, mert anyád pont azt mondja, mennyi doboz cigit vehetne rajta? Azt a dolgot, amire még a dohányosok is ugranak?
A másik meg, tök kíváncsi vagyok, itt a közvélemény miért nem a "média agymosását" emlegeti jó szokás szerint.
Istenem, ha az irigység kiveszne az emberekből, Magyarország szárnyalna! :)))
Na, ezért nem érdekel senki véleménye! Én meg 15 ezer Ft-ért vettem ruhát és nem, nem szakadt szét! A saját pénzemből. Tessék, csak nehogy agyvérzést kapjatok, ti begyöpösödött, ostoba, irigy emberek.
Mellesleg régebben volt, hogy lyukas cipőben mentem iskolába, és ha nagy ritkán (!) "kárpótolom" magam, ezért nem fog kitörni a 3, világháború.
Mi a francért kell állandóan irigykedni???
Egyből nekiestek: miből vetted? miért vetted? szét fog szakadni..., biztos kínai vacak, a nagyanyja meg dobálja ré a földet, áááááááááááááááá
Ja, tegyétek még hozzá, hogy költözzön is el, mert az is elő szokott jönni...
De bírom mikor mindenki az irigykedéssel jön XD
Én pl. nem vagyok irigy az ilyen emberekre, egyszerűen nem értem, hogy jelenesetben az egyik cipő miért jobb a másiknál, mikor mind a kettő Kínából jön.
És mindezt AZÉRT, mert egyáltalán nem érdekel milyen márka van rajtam, az a lényeg, hogy kényelmes legyen és ha azt olcsóbban is megkapom, inkább az olcsót veszem így több pénzem marad olyan dolgokra, amikre valóban költeni szeretnék (könyv, színházbérlet, mozijegy, utazás).
Az emberek különbözők. Egyesek ruhát vesznek a pénzükből, mások élményt vagy 1000000 gombóc fagyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!