Vettem egy Converse tornacipőt a saját pénzemen. Miért zavar ez mindenkit?
Évek óta szerettem volna egy Converse tornacipőt, a napokban vettem is 1-et a saját pénzemen, de az egész családom ki van akadva miatta. A nagymamámnak majdnem megállt a szíve, és aki csak szembe jött velünk az utcán megállította, hogy nézd meg milyen cipője van, szerinted mennyibe került, 20.000 Ft volt stb. A nagybátyám azt mondta, hogy jó nagy idióta vagyok meg jól átvertek, anyám meg azt, hogy ezen már mennyi doboz cigit vehetett volna, ő is mindenkinek mutogatta, meg mondta, hogy tépjük fel a talpát, hogy olyan-e mint a kínai tornacipő. A legjobb barátnőm szerint lósz*rt sem ér, meg ki van zárva, hogy eredeti, holott márkaboltban vettem, meg hogy ez kevés embernek áll jól... Tegnap mentem a mamámhoz, kint kapálta a virágoskertjét, erre direkt mindig a cipőm felé vágott a kapával, meg ráöntötte "véletlenül" a koszos vizet.
Miért zavarja őket ennyire, hogy vettem egy cipőt? Nem az ő pénzük volt.
Gondolom nem ismerik a márkát vagy ha ismerik is, nem tartják sokra.
Őszintén megmondom, én is egy túlárazott tornacipőnek tartom csak. Ennek ellenére azért kárt nem tennék máséban, meg nem is nézném hülyének érte. Ha ez neki fontos, hát legyen. Mindenki másra cseszi el a pénzét.
Kényelmetlen, hamar tönkremegy, gagyi.
20 ezret egy ilyen fosra? Átmosták az emberek agyát.
Szia! (Nem olvastam végig a válaszokat.) Ne haragudj, de én is hülyének nézlek, amiért ilyesmire költöd a pénzed. Másrészt a saját pénzed jogod van olyan haszontalanságra költeni, amire akarod - tulajdonképpen ebből tanulod meg a pénzzel való gazdálkodást. De ezt nem tartom olyan nagy bajnak, hiszen másnak nem ártasz vele.
Mindemellett semmiképp sem tennék szándékosan kárt olyasmiben, ami másnak fontos, akkor sem, ha szerintem hülyeség. Esetleg egyszer elmondanám, hogy mi a véleményem, de ennyi. Így a családod szándékos agresszív viselkedését nagyon is helytelenítem.
Kicsit betegesnek hangzik ez a történet, ha közben tényleg a legújabb okostévé van nálatok minden szobában, ami alsó hangon sok-sok százezer forintot, de inkább milliókat jelent. Nem vágom, mire föl áll meg akkor a nagymamád szíve egy ilyen ehhez képest filléresnek számító kiadásra.
Meg az utcán bámulnak az emberek, WTF? 20 rugó nem is sok egy sportcipőért, egy jobb sportcipő úgy 35-től indul, és tele van ilyenekkel a város. Ennyi erővel félpercenként lehetne megállítani embereket, hogy milyen cipőjük van már.
Ha ők vesznek egy új cuccot akkor te meg dobáld meg sárral.
Egyébként nekem is van converse cipőm és nem kényelmetlen. Bár ugyan olyan mint egy kínai szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!