Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem tudnak nélkülem...

Miért nem tudnak nélkülem menni a Balatonra?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, és a szüleim ragaszkodnak hozzá, hogy menjek el velük hétvégente a Balatonra, nem értik meg, hogy nem akarok, mert nem vetkőzök le, mert tele van pattanások után maradt hegekkel a hátam meg mindkét combom rengeteg striával. Állandóan ordibálnak, hogy én tönkreteszem a szórakozásukat, de basszus, nélkülem miért nem tudnak elmenni? Azért nem fogok elmenni, hogy egész nap a 40 fokos sátorban meg az 50 fokos autóban üldögéljek.

2015. júl. 18. 20:13
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Sikerült rendezni?

Amúgy meg magyarázd el nekik, hogy tőlünk sose loptak el semmit a Balaton parton, de a piacon igen..

S vegyenek valami olcsó cuccost és azt hagyják a parton őrizetlenül...

Te jó ég..

2016. máj. 8. 03:17
 42/42 A kérdező kommentje:
Dehogy sikerült. Most már vezetni is nekem kell... Kár volt letenni a jogsit.
2016. máj. 14. 18:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!