Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem tudnak nélkülem...

Miért nem tudnak nélkülem menni a Balatonra?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, és a szüleim ragaszkodnak hozzá, hogy menjek el velük hétvégente a Balatonra, nem értik meg, hogy nem akarok, mert nem vetkőzök le, mert tele van pattanások után maradt hegekkel a hátam meg mindkét combom rengeteg striával. Állandóan ordibálnak, hogy én tönkreteszem a szórakozásukat, de basszus, nélkülem miért nem tudnak elmenni? Azért nem fogok elmenni, hogy egész nap a 40 fokos sátorban meg az 50 fokos autóban üldögéljek.

2015. júl. 18. 20:13
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Ja meg mitrális prolapsus szindrómám van aminek ez a meleg egyáltalán nem tesz jót, de ez se érdekli őket.
2015. júl. 18. 20:50
 22/42 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy elárulom, hogy a legtöbb embernek nem tökéletes a teste, mindenkin van egy kis hiba, amit szégyell, csak túllép rajta. Amúgy meg a stria és a pattanás nem is olyan nagy cucc, sokkal rosszabb dolgok is vannak, szerintem ezért nem bámulna indenki téged. Azt gondolom, hogy a szüleidnek is nagy szerepe van abban, ahogy beszélsz magadról és hogy nincs semmi önbizalmad, pedig lehet, nincs is okod arra, hogy ne legyen. Az, ahogy bánnak veled, azt sugallja, hogy te nem számítasz semmit, csak ők, vagyis te nem érsz semmit. Ezt ők sugallták feléd, de ez nem te vagy, csak az ő kivetítésük. Én a helyedben nem mennék és akkor ők se menjenek, aszalódjanak nyáron a sötét szobába. Szépen rádterelik a felelősséget. De az is lehet, hogy segíteni akarnak, mert látják, hogy szégyelled a tested. csak nem tudják, hogyan és baromi rosszul sül el.
2015. júl. 18. 20:51
 23/42 A kérdező kommentje:
De ezek nem kis hibák, ezek ocsmányak.
2015. júl. 18. 20:54
 24/42 anonim ***** válasza:
Annyira szörnyűek nem lehetnek.
2015. júl. 18. 21:01
 25/42 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de én a szívbeteg gyerekemet nem cipelném a 4
2015. júl. 18. 21:05
 26/42 anonim ***** válasza:
30%
19-es vagyok, én ezt tenném: Legközelebb elmennék velük, utána estére beszimulálnék egy marha nagy napszúrást, de olyan igazit, hogy sírhatnékom van a fejfájástól meg fél óránként futnék a wc-re és ott öklendeznék, mint aki kirókázza még a tegnapi napot is. Még dokihoz is mennék másnap, persze nem igaziból, csak úgy tennék, mint aki ott volt és mondanám otthon, hogy megerősítette, hogy jó kis napszúrás és tanácsolta, hogy ha nem bírom a napot, akkor ilyen hőségekben kerüljem a strandolást még árnyékban is. Na, ha ezek után legközelebb jön a "menjünk mind le a Balcsira szöveg" és még mindig besértődnek, hogy Te nem akarsz majd menni, akkor meg is érdemlik, hogy duzzogva otthon maradjanak, ha ennyit ér nekik a lányuk egészsége.
2015. júl. 18. 21:05
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
Már nem azért, de én a szívbeteg gyerekemet nem cipelném a 40 fokba a strandra, a pattanásokról meg önértékelési baromságokról pedig akadjunk már le. Ha valaki nem akar menni valahova, akkor nem akar, és kész. Kérdező, állj ki magadért, megmondod hogy nem mész és kész, ha emiatt ők sem mennek, akkor annyi, az az ő bajuk, ordibáljanak csak nyugodtan.
2015. júl. 18. 21:15
 28/42 anonim válasza:
16%

Sok olyan ember van aki nagyon sok mindent megtenne,hogy eljusson a Balatonra, te pedig fel vagy háborodva,hogy a szüleid el akarnak vinni.

Értem én,hogy 22 vagy meg nem vagy megelégedve a kinézeteddel, de a Balatonnál nem csak fürdeni lehet. Vannak nagyon szép helyek a Balaton körül, ahol nem kell fürdőruhára váltanod.

Nem kell mindenben egyből a rosszat látni.

Sok sikert, egy balatoni lakos

2015. júl. 18. 21:22
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
28-as , alapvetően teljesen igazad van, csak a kérdező kommentjeiből az jön le, hogy a szülei egyáltalán nem azt szeretnék, hogy ő ott túrázgasson, sétálgasson meg érezze jól magát, hanem vagyonőrnek kellene.
2015. júl. 18. 21:28
 30/42 anonim ***** válasza:
90%

28-as, nem kell hisztizni, én sem akarok a Balatonra menni. Ha valaki akar menni a Balcsira, de nem tud, annak semmivel sem lesz jobb, ha én elmegyek.

Azt meg mindenki fejezze be, hogy "jaj, biztos nem olyan ronda". Utálom, mikor nem veszik komolyan a másik problémáját. Azt hiszitek, egy önértékelést megold, ha valaki más azt mondja, csinike vagy? ÖNértékelés. ÖNmagadból kell jönnie.

2015. júl. 18. 21:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!