Nyáron készülök lemenni Balatonra, de anya nagyon félt a vezetéstől. Hogyan győzzem meg, hogy nem lesz gond?
Nem tudom bejön e, nekem így volt anyukámmal.
Tudta mikor indulunk. Amikor megálltunk pihenni rácsörögtem, hogy hol vagyunk és, hogy minden rendben. Majd amikor megérkeztünk akkor is felhívtam. Tudta ő is, hogy nagyjából mikor fogom hívni, így nem izgult annyira.
Nekem az első egy Budapest-Pécs táv volt.
Esetleg addig is menjtek el együtt valahova anyukáddal, akár nagyobb távra is (ha anyagilag belefér a benzinköltség), hogy lássa, hogy biztos a tudásod.
Esetleg megoldás lehet még, hogy veszel pár plusz órát, de ha stabilan és rendszeresen vezetsz, ez felesleges szerintem.
Ne haragudj kérdező de a kérdést látva azt hittem max 18 éves vagy, akinek úgymond még friss a jogsija, de 2 éve saját autód van... 5 éve jogsid, szóval nem bakfis vagy már. Ha ennyi idő alatt nem törted össze magad nem értem anyukád miért aggódik ennyire. A vezetés mindig is egy "veszélyes játék", mert nem csak tőled függ a biztonság. De őrültek a vonaton is vannak, busszal meg ugyanúgy lehet balesetet szenvedni, ráadásul ott tuti töröd valamid, mert bekapcsolni nem tudod magad.
Ha más nem ültesd be magad mellé, és menjetek pár "kört" ha ennyire nem bízik benned, hogy lássa nem káposztáért vetted a jogsid. Ha meg semmi nem segít, akkor fogjátok magatokat indulás napján, kocsiba ültök és csókolom anyuka, ha odaértünk hívjuk és elmentek. Sokat nem tud ellene tenni, max a kocsid elé ugrik :) Bár azért remélem nincs ennyire kiborulva, mert akkor lehet egy pszichiátert kellene hozzá keresni... :D
Szerintem lehet,hogy nem a vezetéstől,hanem az ismeretlen utakon levő forgalmi helyzetektől félt.
Ami nyáron, a Balaton környékén nem is csoda.És semmi köze nem lehet ahhoz,hogy te hogyan vezetsz.
Az se jó,hogy a vezetés csak a te dolgod lesz,és nem tudtok csrélni.Lehet probléma a parkolótalálással is.
Szerintem is sokkal kényelmesebb lenne nem autóval menni,ami neked munka lenne,a barátodnak élvezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!