Merjek szólni anyunak, hogy mi a baj? Help!
Figyelj. Én is szűz voltam, amikor elkezdődött nálam a " hüvelygomba korszak". Ezt bárhol el lehet kapni,vannak nők, akiknek hajlamuk is van rá, pl. én, így nekem kb havonta-kéthavonta előjött. NEM CIKI! És nem is fog leszidni! Ne szégyelld, természetes dolog, lehet fertőzés, hüvelygomba, stb. Mondd el anyudnak a panaszaid minél előbb mert rosszabb lesz sokkal, ha halogatod. Én nem mentem nőgyógyászhoz, mert a tüneteim egy az egyben hüvelygombára utaltak és az is volt, mert elmúlt a kúptól, azóta is ha előjön akkor veszek kúpot és kész. De nálad nem biztos, hogy egyértelműek a jelek, akkor valószínüleg nőgyógyászkoz fog vinni (ami megintcsak nem ciki), kapsz rá gyógyszert és kész :) Nyugi!
17/L
Előző vagyok.
Nekem is ilyen volt, pluszba jött a kellemetlen szag és a fehér folyás. Ha ezek neked is vannak, akkor valószínüleg gomba, de inkább nézessétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!