Merjek szólni anyunak, hogy mi a baj? Help!
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy fogalmam sincs mitől, de rettenetes hüvelyi panaszaim vannak, és nagyon szégyenlem. :( Bármit kezdek vele, nem segít. Nem merek szólni, mert félek, hogy leszid, vagy nem is tudom. :( De nem tudok kihez fordulni a problémámmal 16l (Szűz vagyok, fogalmam sincs mitő lehet.)2014. dec. 1. 21:27
11/17 anonim válasza:
Egyébként életmód, táplálkozás, öltözködés és egyéb dolgok miatt is megborulhat odalent az egyensúly. Még csak el sem kell kapnod semmit.
12/17 anonim válasza:
Nincs mit szégyellned,rengeteg nőnek akad ilyen problémája. A hüvelynek van egy kényes ph egyensúlya,ez könnyen felborul és már ki is jön az emberen valami gombás vagy bakteriálsi fertőzés.
Nem tudom milyen viszonyban vagytok,de egyedül is el tudsz menni nőgyógyászhoz ha nagyon nem szeretnéd anyukádnak elmondani. A vizsgálat fájdalmatlan,általában valami kúpot,krémet írnak és néhány nap alatt megszűnik a problémád.
Egyébként anyukád is nő,több mint valószínü,hogy neki is akadt már ilyen kényes problémája,a betegségek sajnos az élettel járnak . Nem CIKI . Mondd neki,hogy elkaptál valamit ,és nőgyógyászhoz kell menned. Tovább nem kell taglalnod !
13/17 anonim válasza:
Elmehetsz egyedül is orvoshoz, nem kell neki szólni ha nem akarsz.
14/17 anonim válasza:
Ha nem akarsz szólni, nem kell, egyedül is el tudsz menni nődokihoz.
15/17 anonim válasza:
Nem csak szexuális uton lehet elkapni, szóval ha attól félsz hogy ezt hiszi majd, nyogudj meg. Nekem is 16-17 évesen kezdődtek, és ne halogasd mert nagyobb is lehet a baj. Fürdőben, iskola wcben, vagy bármilyen mosdóban el lehet kapni. Menjetek orvoshoz mert nagyon kellemetlen tud lenni :S
16/17 anonim válasza:
Na mi lett? Beszéltél anyukáddal? voltatok dokinál?
17/17 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm a válaszokat! :) Vettünk Canestent, és az elmúlasztotta. :)
2014. dec. 18. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!